söndag 19 oktober 2014

Lite Ikea...igen.

Det har blivit några turer till Ikea för oss. När man flyttar o säljer det man haft...o hittar en ännu bättre lösning på boendet...då blir det en tur för att hitta det där lilla extra. Och det tycker jag att vi har gjort:). Vi har bara Ikea 2 timmar bort...så ...:) Är man Norrlänning, så är dom avstånden inget:)
Jag har en snäll make..som också gärna åker på en utflykt till Ikea:) Han säger aldrig nej:) det kan till o med vara han som kommer med förslaget att vi ska åka dit:)

När vi närmade oss Töre..så var det lite vitt på marken...ljust o fint blir det när snön kommer :)
Lite mulet dock när vi kom fram. Och inte hade det hunnit bli så många bilar på parkeringen heller, när vi rullade in kl 10.00. Vi började dagen med frukost i varuhuset..mysigt:). Sen började shoppingen. Ni ska ju veta att vi handlade lite baby saker också:) Det kändes lite som en magnet den avdelningen:)..nu när vi ska bli farmor o farfar:)

Nu har vi så vi klarar oss ett tag...möblerna är inköpta och monterade...och satt på plats. Och bra blev det:) Det är väl huvudsaken:)), och babysakerna är inlagda i garderoben:)7 kommentarer:

 1. IKEA är bra!
  Där finner man det mesta!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är IKEA bra. Jag åkte också dit och handlade många förvaringsbackar till bokhyllan. Köpte även värmeljus eftersom du aldrig kom med dom hihi.
  Fint med lite vitt på marken.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Det var länge sedan jag var på Ikea, kanske ska fundera på en tur dit framöver.
  Mysigt att shoppa baby saker, förstår att ni längtar.
  Ha en fin Söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. IKEA kom hit till stan för nästan 1 år sen nu!
  Och det är väääldigt välbesökt :-)
  Bra ställe att åka o shoppa på ibland!
  Det där vita såg inget kul ut alls :-)

  Ha det så gött/Kram

  SvaraRadera
 5. Birgitta & Jag kan gå en timma eller två på IKEA och gå ut med ett paket servetter. Men vi har ju huset fullt av allt. Kram & Må gott

  SvaraRadera
 6. På IKEA finns det alltid nåt man "behöver"
  Kram

  SvaraRadera
 7. Kul med utflykter och att hitta det där lilla extrasom förgyller tillvaron. Kramar Elisabeth

  SvaraRadera