tisdag 26 april 2016

Packning o bakning pågår

När vi ska iväg med husbilen så vill jag alltid ha lite mat som är hemgjord med mig i bilen:)) En del vet jag säger då...men det finns ju affärer. Jo jag vet, men jag vill ha nåt om det blir hungerskris :). Då har man alltid nåt i beredskap om man stannar någonstans och ingen affär finns i närheten. Så...jag frågade våra vänner i Örebro som vi ska träffa näst kommande vecka:)) Lisbeth hade några fina paj recept hon delade med sig av:)
Så allt är förpackat och märkt. Nu ska inte alla dessa med såklart:)) Inte ryms det i den lilla frysen som finns i husbilen. :) Vi tar väl någon om dessa med. Kan tillägga att det var mest kära maken som bakade dessa pajer. Jag orkar inte hur mycket som helst faktiskt :)


Lägger ut recepten om någon är sugen att testa dessa pajer. Nu gjorde vi små istället för en stor .
********
Har även haft en del symaskinsrace:)....stundvis. (När inte nacken värker så in i bomben. Allt ska vara klart till resan, så det gäller att sy korta stunder .

Sen håller jag på med att packa det som ska med i husbilen. Det som är viktigast för mig är att jag har alla mina mediciner med. Sen kan man köpa det som är missat att ta med.:)) Just nu med detta vädret som kom igår kväll !!!....
...alltså vilket väder ! Det började blåsa häftigt först...sen kom snön....och det var lapphandskar periodvis kan jag säga. Nu vet jag att stora delar av Sverige fick samma väder. Idag har vi ingen snö kvar och skönt är väl det :)


8 kommentarer:

  1. Paj är gott :) Själv gillar jag att laga maten i husbilen. Hemma känner jag mig oftast stressad, men i husbilen känner jag att jag har all tid i världen att laga mat :) Hoppas ni får trevliga turer!

    SvaraRadera
  2. Jag vill ha så lite mat i kylskåpet som möjligt, detta för att kunna ta seden, dit man kommer. Birgitta är som du och packar in fullt. Kram

    SvaraRadera
  3. Visst är det bra med lite ätbart i beredskap!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Härligt med en händig karl som kan hjälpa till och avlasta dig när du inte orkar.

    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  5. Visst underlättar det att ha med färdig mat. Tur du har som har en matlagningskunnig man. Kör försiktigt det finns dårar i trafiken.

    SvaraRadera
  6. Bra med lite hemlagat med i Bobilen!
    Vi har oxå en del Food med oss.
    Men gillar att gå på "Lokal" :-)
    I helgen skall vi oxå ut,Underbart!

    Ha det gott o kör lugnt...Kram

    SvaraRadera
  7. Bra med färdiglagat när det blir akuthunger, som det kan bli för mig ibland, då ska det gå fort.
    Haha du är för rolig med hela maskinparken uppställd hahaha
    Ta det lugnt, säkert många som redan bytt till sommardäck.
    Kramizar

    SvaraRadera
  8. Receptet snor jag, rakt av ;)
    Det är alltid nåt man glömt...
    Kram

    SvaraRadera