tisdag 5 december 2017

Syprojekt

Jag har inte bloggat så ofta som jag skulle vilja, och jag försöker läsa ikapp hos er andra bloggare och vänner. Jag har ett intresse som vaknat till liv som ni vet😄 ...att mitt sy intresse vaknat igen efter många års vila och då är det det som gäller o allt annat får vara eller vänta på sin tur.

Nu är det nära till jul och jag har sytt det som skulle vara klar till jul....och det är det!! KLART!!! menar jag 😂😂😂👍.Såå skönt det känns.

Så då fortsätter nästa projekt 😅Nu syr jag inte hela tiden om ni trodde det. Kroppen orkar inte det, men någon stund då och då och då tar allt så mycket längre tid för mej. Sen har jag börjat att stå o sy...det är kanon ju 😝

Jag har sytt en hel del sen intresset började om för 1,5 år sedan 💟 så det har blivit en del plagg. Men det är ju såååå roligt att skapa sina egna plagg till mej själv och övriga familjen.
 Här har jag nyss sytt till hela familjen en massa batman plagg. 😂 
 Sen är det en del klänningar, t-shirt, jackor och byxor som jag sytt.
 En Farmor T-shirt till barnbarnet😄, dressar och toppar av olika slag.
 Sen har det blivit en del shorts, långbyxor och mjukisbyxor.
Långkoftor, tröjor, hood och en rätt så läcker herrtröja som Kjell valt och ville ha o dessutom med lappar bakom armarna.
Jag sydde mej en julklänning i fjol och kommer absolut att använda den i år igen, sen lite andra olika klänningar sommar och vinter o en retro klänning.

Mer kommer eftersom det jag gör olika saker; Detta hittas på min andra blogg:http://pysselglitter.blogspot.se/  Där har jag även lite grattis kort, tennarmband och virkat mm . Det gäller att ha livlig fantasi och pyssla med det man gillar....för det är verkligen balsam för själen för så är det för mig.😍

9 kommentarer:

  1. Mycket fint har du sytt, nu är det väl dags att skaffa flera garderober?
    Är själv så glad att du började sy igen, vilket fick mitt sy-intresse att vakna till efter att legat i malpåse mååånga år.
    Kramizar

    SvaraRadera
  2. Oj vad imponerad jag blir när jag ser allt du sytt.
    Du är duktig du.

    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  3. Joy: Jo vi har mycket glädje av varandra i detta projekt att sy :-)) Kramiz

    Millan: Det är frid för själen Millan...verkligen frid. Kram

    Husbil o Resor : Nej tyvärr har vi ite Stof o stil och Jofotex i stan...bara en liten tygbutik som faktiskt har börjat ta hem klädtyger också. Men din fru ska vara glad hon som har dom butikerna nära :-) Kram

    SvaraRadera
  4. Hahah den om Galen Farmor var ju för rolig :D
    Inte behöver du har bråttom heller - det som inte blir gjort idag finns ju kvar till imorgon :D
    Kram

    SvaraRadera
  5. Kors och Tvärs: Nej jag vet, det är ju det som är det bästa med allt...att det kommer en ny dag i morgon :) Kram vännen

    SvaraRadera
  6. Du är duktig vid symaskinen!

    Varm TöKram på er...

    SvaraRadera
  7. Lennart: Tack☺️

    Rolle o Carina: Det är rätt kul att göra sitt eget🤗☺️

    SvaraRadera
  8. Oj vad flitig du är och snyggt blir det!!

    SvaraRadera