söndag 24 april 2016

Helgen full av aktiviteter.

 I fredags gick vi till vårt fina Piteå Stadshotell för att äta lunch med våra vänner Janja och Ibbe. Det är ett fint hotell vi har i stan. Superhöga fönster som jag gillar...
 Dom jätte gigantiska kristallkronorna som finns....
 Och den utsirade trappen.:)
 Eftersom vi hade planerat att åka ut med vår husbil och med våra vänner Agnetha och Alf, och detta ställdes in eftersom deras värmepanna i deras husbil slutade fungera. Inte är det kul när man inte har någon värme i husbilen....glada var dom inte. Så deras husbil åker in på rep istället.Så vi ställde in allt och fixade lite med vår husbil inför kommande helg istället. Det var bra få detta gjort.

Kjell började med att montera gasfiltret till gasolen i husbilen. Eftersom vi har en lpg tankflaska så  undviker man att få in olja eller particklar som förstör pannan o kylskåpen med detta filter.
 Kjell gick igenom alla sakerna i husbils garaget i husbilen , och styrde upp lådorna och märkte dom med dymo. Då är det lättare att hitta vart man har just den saken man behöver. Sen plockade han ut saker som inte behöver följa med. Man plockar på sig så onödiga saker som bara åker med. Kjell plockade ut 40 kg !!! Helt sjukt vad man drar med sig onödig vikt :)
Själv hade jag lite syjobb till husbilen igen. Smidigt när man kan låna lite ström medan jag satt i vårt husbilsgarage och sydde. Symaskinen fick jobba igen :))
 Våra vänner Anders o Karin har vi också träffat i helgen. Dom kom hos oss i går lördag, och med sig hade dom presenter till oss bl.a dessa fina lila tulpaner. :)
 I dag söndag gick jag och Kjell ner dit dom bor våra vänner. När solen är framme ville vi såklart sitta ute i solen och dricka kaffe. Kjell fick i uppgift att hämta ut campingbordet från Anders o Karins husbil och husbilsgaraget.
Sen fick vi inviga deras fina nya campingstolar :) Oj så härligt det är när man äntligen kan sitta ute och solen värmer riktigt skönt.
 Kaffet smakade extra gott ute i solen.
 Ikväll såg vi matchen med vårat Skellefteå AIK. Tyvärr förlorade dom mot Frölunda och fick silver. Det är superbra tycker jag ändå att dom kom så långt som till silverplats. Nog för att jag tycker att SAIK är mycket bättre än Frölunda och förtjänade guldet mer. Jag gillar Skellefteås spel mer, tycker dom spelar snyggt. Men silver är ändå inte fy skam. Det tycker jag ändå att killarna ska vara glada över. Nu förtjänar laget att ta sig lite ledigt och njuta av sommaren som kommer för att komma tillbaka nästa säsong :). Grattis till silvret Skellefteå AIK. Mitt favorit hockeylag :)7 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Ja nog samlar man på sig en hel del. Nu har jag fått jättemycket plats i skåpen....men snart har jag väl fyllt upp dem igen :) Snart ska vi iväg och väga bilen igen. Kram

FREEDOMtravel sa...

Nog är det lätt att samla på sig för mycket vikt! Peter tyckte att husbilen kändes väldigt lätt när vi körde hem igår. Den var nog väldigt lätt i jämförelse med hur det var under Europa-resan... ;)

Lennart och hans tankar sa...

Det hotellet har jag övernattat på många gånger!

Kram

Lena bloggar sa...

Vackert på hotellet, dom kunde inreda förr också!

Millans Värld sa...

Vilken pampig kristallkrona, den skulle man haft om man bodde med riktigt hög takhöjd.
Ni ser ut att ha haft en mysig helg, härligt.
Och grattis till Silvret!

Kram

Rolle o Carina sa...

Bra att rensa Bobilen emellanåt!
Edra vänner har en fin Adria Sonic :-)

Ha det gott o njut....Kram

Matts Torebring sa...

Vilket Stadshotell ni måste ha och vilken ljuskrona sedan.

Han är duktig din Kjell på att fixa och dona.

Matchen, ja för en gång skull såg jag den, eftersom jag förstod att det var den sista, men jag såg inte dig?
En vår kram

Skicka en kommentar