måndag 5 mars 2012

Filmkväll

(bilden är lånad på den söta katten:)

Vi har nu sett filmen som spelats in här i stan
och dessutom även inspelad på vår gymnasieskola,
strömbacka här i stan. Tvillingflickorna som hade huvudrollen
i filmen var jätte duktiga tyckte vi båda.
" Jag saknar dig"
Tina och Cilla är enäggstvillingar på väg att fylla 15 och hormonerna går på högvarv. De är så olika man kan bli; Tina är den populära som lägger alla tankar på smink och killar medan Cilla är den udda feministen som engagerar sig i teater och välgörenhet. På mammans födelsedag sker en tragisk olycka och att växa upp som tonåring blir plötsligt svårare och tyngre än vanligt... 


"Columbiana"
En ung kvinna, som efter att ha sett sina förädrar mördas som barn i  Bogota, växer upp till att bli en  iskall mördare. Hon är snabb o smidig...vissa scener känns lite ibland som catwoman:)

Jag är så blödig...så nog trillade mina tårar kan jag säga. Vi gillar film jag och Kjell. Ibland önskar jag att vi hade ett eget filmrum med projektor och en stor filmduk....man kan drömma:) det kostar inget.

Ha en trevlig måndag

4 kommentarer:

 1. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=967217

  Den verkade vara fin ;D

  SvaraRadera
 2. Tack snälla son för hjälpen, trots du är i Australien:)
  Kram till dej Gabriel.

  SvaraRadera
 3. jag har sett filmen 3 ggr nu och gråter lika mkt varje gång, tycker väldigt mkt om den och dess budskap. Tuva har totalt fastnat i den och ställer många frågor angående allt som sker om döden, vad som händer och har fått många tankeställningar som vi kan prata om på ett bra sätt. Väl sevärd film!

  SvaraRadera
 4. Det var roligt Agneta, att jag hade en film som passade er också. Kan vara trevligt när man är sjuk och inte orkar annat. visst är det hemskt att man är så blödig att man bara gråter. Jag är hopplös på att gråta, speciellt när det gäller barn.Dessa två tvillingflickor var så duktiga på att spela också. Ha det bra sjukling:)

  SvaraRadera