onsdag 21 mars 2012

Måste man ha alla dessa kort

Nu när köket är helt klart...& jag är sååå nöjd.
Så då kan vi fortsätta vår planering för vår europa semester.
 Det dimper ner fler och fler campingkort i brevlådan.
Man känner sig helt snurrig....
En börs full med utifall att campingkort:)
Man vill ha både livrem o hängslen när
vi nu ska ut på långresa.
Vet inte om vi behöver alla dessa med oss.
Men nu ligger dom snyggt o prydligt där
så dom får väl följa med på resan:) :)

Kram på er// D


6 kommentarer:

 1. Nog är de bra att ha "om,utifall,att" Lycka till med er fortsatta planering. Men lås er samtidigt inte för mycket vid den - ni kanske kommer på nåt ställe där ni ändrar era planer utefter vägen. Låt då magkänslan styra (och inte er planering) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Nej inte ska vi låsa fast oss Anette. För oss brukar det inte riktigt stämma:) vi tar alltid avstickare mer än vi "planerat". Och visst ska det vara så. Planeringen är ändå såå roligt:)
  Kram till dej

  SvaraRadera
 3. Ibland undrar man varför man har så många kort överhuvudtaget. Men ibland är de svåra att vara utan. Det är snart bara Tyskland som är lite sega med kort och hellre ser kontanter. Men de kommer också. Lycka till med nya köket, blir rolig matlagning framöver förmodar vi. 3 M

  SvaraRadera
 4. Visst har vi många kort, 3M. Ibland mer kort än pengar i börsen. Och nu dessutom alla campingkort. Tack snälla. Jo matlagningen kommer att bli trevligt. Helt rätt. Det är härligt m ett bättre kök än det vi hade...det gamla var lite tungrott:)

  SvaraRadera
 5. Ja många kort blir det... jag vet aldrig vilket som gäller. Jag har alla liggande i husbilen och slänger fram dem i en bunt när jag går in på en camping... ;)

  SvaraRadera
 6. Eller hur Helena, det blir nog så för oss också:) jag har satt våra i en separat plånbok:) :). På så sätt vet jag vart dom finns i husbilen.

  SvaraRadera