tisdag 15 december 2015

Kvälls bilder.

I går kväll gick jag ut på en liten promenad 21.30...egentligen ville jag se om jag kunde se lite norrsken...men när man bor så centralt som vi gör..och det är fabriker och en massa belysning kan man inte se ett dyft...jag som är så sugen att se norrsken ingen :))
( Fotat mot västra kajen efter bryggan )

Pratade med vår äldsta son som var på väg i bilen till Lycksele i går kväll. Han såg norrsken när han körde där i skogen...stanna bilen ! sa jag...och fota. Det var därför jag klädde på mig och gick ut. Kanske jag skulle ha samma tur...men icke det. Inte ett norrsken så långt ögat kunde nå. Kjell undrade såklart hur jag orkade:)) Klart jag gjorde:)

Jag skulle fota lite runt omkring när jag ändå var ute...det var -15 grader kallt och det blev bara en massa dimmiga bilder av kylan...Men skönt som den var det med lite luft..jag sov skönt kan jag säga i natt. :-) Superskönt. Men norrskenet uteblev...men någon gång ska väl jag också fånga det på bild igen :-)
 Det var rätt vackert med denna krispiga snön och dimmiga ljuset.

5 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Norrsken är vackert!
Solens upp-och nedgång fascinerar också!

Kram

Millans Värld sa...

Å norrsken som är så vackert!
Det lät som en mycket kylig promenad men ibland kan man behöva ta sig ut.
Ha en skön kväll!
Kram

JoY sa...

Fint gnistrande kallt och önskar dig lycka till med att finna norrskenet
Kramiz

Rolle o Carina sa...

Såg fint ut trots kylan och is!
Nu är jag Frisk igen,Skööönt :-)

Ha det gott....Kram

Husbilen-Ellen sa...

Nu har jag börjat läsa igen, det jag missat på vår resa. Det blir inte kommentarer på varje inlägg, men jag läser och finns med er! Norrskenet är fint, så jag förstår att du vill ut på spaning. Elisabeth

Skicka en kommentar