onsdag 21 december 2016

Jobbardag idag.

 Julgranen står här o väntar med julklapparna under granen ...till barnbarnet.:))
Idag har varit en riktig jobbar dag för mej. Jag har pysslat och plockat och försökt julstäda så gott det går innan våra söner med familj kommer hem i morgon. Det känns som jag aldrig riktigt blir klar på nåt sätt. När vi flyttat i ny lägenhet nu före jul, går mycket tid åt att söka och söka och söka saker:)) Men nu i skrivande stund har jag äntligen fått sätta mig ner och vila min supertrötta kropp. Ska bli skönt när vi får hem lille söta barnbarnet också så vi bara får umgås och mysa. :-)
Kära maken såg min julklänning som jag sytt...och den har han verkligen berömt hur fin den blev. Han ville också ha nåt juligt, så han satte sig och sökte på nätet efter ett juligt tyg...som han hittade och beställde. Leverans idag:)...så jag tvättade tyget och har nu sytt honom en fin jultröja:)) Han är suuuupernöjd ska jag säga....och det är det bästa:)

Även på min pysselblogg: 

8 kommentarer:

 1. Nu är julen nära och imorgon ska mina ägare klä granen. Fin tröja mannen hade fått, låter så enkelt när du förklarar att det blev lite tyg, lite tvätt och lite symaskin och vips så är tröjan färdig

  SvaraRadera
 2. Jag är så himla imponerad av vad du åstadkommer! Så himla kul med en jultröja ju! Ja, inte den amerikanska sorten då (hu!) utan en betydligt bättre!!!

  SvaraRadera
 3. Så snygg den blev och ensam är han nog om att ha en så snygg jul T-skirt. Jag blir alltid sugen på att sätta mig vid symaskinen, men den kan man inte ha med i soffan när man kollar TV så just nu är det stickningen som tagit över. En tröja till minsta barbarnet :)

  SvaraRadera
 4. Här blir alla ekiperade!
  Nu ska jag dammsuga huset så det blir julfint även här.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin gran du har och så många paket som ligger därunder.

  Ha det riktigt härligt nu!
  God Jul!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Skönt att ni kan vila ut och önskar er en fin jul i era nya kläder
  Jul Kramizar

  SvaraRadera
 7. Lennart: Jo nu är det nära:) God Jul till er också. Kram

  Husisblogg: Jag drog på mungiporna när jag läste er kommentar:)) Jo för mej är det så enkelt...men kanske inte för alla:)) Jag har en jättenöjd make i alla fall:) God Jul:)

  Freedomtravel: Jo vi är lite jultokiga i vår familj...gillar dom fula jultröjorna också :)) Ska det vara jul så ska det:)) Kram o God Jul :))

  Maggan: Jo han är nog ensam om denna:) När man en gång börjat att sy vill man hela tiden sy...så känns det för mej:)) Om inte min nacke strular som den gör nu. Trevlig Jul till er.

  Husbil och resor: Jajjemensan:) är jag sytokig så är jag:))
  God Jul till er

  Millan: Jo julgranen har vi faktiskt kunnat köpa en större nu...för nu rymmer vi en stor. Julklapparna är till lille Benjamin från oss och mina föräldrar:). Allt ligger klart. God Jul vännen. Kram

  JoY: Jo idag har jag kunnat känna lugnet. Men det är lite mycket när man har nyflyttat. Men då kommer dom o ska tapetsera hela lägenheten på måndag efter jul...då blir det rörligt igen. Ska bli skönt när det är gjort. Julkramizar till er också.

  SvaraRadera