söndag 18 december 2016

Vi flyttar till takvåningen !! :)

Plötsligt händer det :-))

En kvinna i vårt hyreshus där vi bor nu...ville gärna byta lägenhet med oss.  Hon hade en takvåningslägenhet på 106 km2 som hon inte behövde själv....så vi nappade direkt.:) Och vår hyresvärd tyckte att det var ok att vi bara bytte mellan varandra.
Inte hade vi tänkt flytta innan jul inte:)) Men så blev det ialla fall. Vi hade en vecka på oss att packa ihop allt i kartonger....för sedan skulle flyttlasset gå....eller flyttlasset rulla...i korridorerna:-)) haha.

Det är den bästa flytten vi någonsin gjort....i shorts och tofflor:)) Vi behövde inte ut i något dåligt väder och packa ett släp...nej vi flyttade i samma hus. Hur smidigt som helst. Tur vi hade bra med flytthjälp. Allt tog 2 timmar så hade vi allt på plats i varsin lägenhet:)
 Min fina fina väninna Tarja har varit och hälsat på oss med en julklapps påse till oss från Finland. En massa smått och gott var det i den påsen. Tusen tack vännen.
Sen har jag hunnit sy mej en ny julklänning också sedan vi flyttat in i vår nya lägenhet. Vi har i helgen bott här 1 vecka och vi stoooortrivs. Nu har vi gott om plats för våra söner med familjer när dom kommer hem och bor samtidigt alla. Det är det bästa med allt detta.;)
 Kjell har fått sig en alldeles egen kontorshörna också i nya lägenheten. På Ikea hittade vi en sekretär som passade perfekt framför en extradörr som finns i lägenheten men inte används.Så!! Nu är arbetsplatsen färdig och ihopskruvad:) Det fattas bara en stol nu så är allt klart. Däremot ska hela lägenheten tapetseras om ...så då måste allt bort igen!!. Men nu är det jul och nu ska vi må gott med familjen och lilla barnbarnet. Tapetseringen kommer efter jul.
Vi trivs jättebra i läggan och i detta hus:).  Sen att vi dessutom har en sån fin utsikt gör inte saken sämre. Jag som vill ha koll på norrsken ser allt över hustaken nu. Kanoners.:))

Nu är vi redo för besökare...:) Och våra första var mina föräldrar som kom på middag och för att se vår nya fina lägenhet :) Inflyttningspresent pengar fick vi också. Supersöta och supersnälla föräldrar har jag, och Kjell har dom bästa svärföräldrarna :) Och lägenheten tyckte dom var kanonfin:))14 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Men oj, vilken grej!!! Kul! Och vilken smidig flytt! Stort grattis till nya lägenheten! Älskar oxå din julklänning, verkligen jättefin! Kramar

JoY sa...

Vilket flyt ni hade Grattis till större lägenhet
Kramiz

Lars Permelin sa...

Vilken passande och fantastisk julklapp, grattis!

Dessan sa...

Freedomtravel : Tusen tack. Jo vi tyckte också att det var världens grej !!! :) Tack snälla, klänningen har Kjell berömt massor också :) Kram

Joy: Jo det hade vi verkligen :) Tack så mycket :) Kramiz

Lars: Det håller vi verkligen med om också :) Tusen tack.

Kors och Tvärs sa...

Men så perfekt. Att flytta så kort och så smidigt var ju superbra. Grattis :)
Kram

Millans Värld sa...

Perfekt att bara flytta inom samma hus.
Kan tänka mig att det kändes enkelt.

Ha en toppendag!
Kram

Dessan sa...

Kors o tvärs: Det var det verkligen. Exakt vad vi ville ha:)) Smidigt var det också. Tack snälla. Kram

Millan: Jo det var det verkligen:) Med lite trix och en superduktig man, så gick allt smidigt :) Kram

Husbil och Resor sa...

Vilken smidig flytt! Bra med plats när man är i behov av det. Du /ni har energi hinner med så mycket.

Lena bloggar sa...

Vaba, sicken tur men som om inte du hade fullt upp redan ha-ha! Såklart det går som en dans när det var inomhusflytt. LYCKA TILL I NYA STORLYAN!

Husisblogg sa...

Vad härligt med ett nytt fint boende. Då har ni en stor fin lght och en något mindre husbil men lika fin.

Matts Torebring sa...

I bland kan det vara skönt att inte behöva se upp till andra, utan att se ned i stället. Två timmar låter i alla fall rekordsnabbt.
Kram

Susanne Persson sa...

Det kan man kalla flyt. Verkligen snygg klänning. Ha det gott ☺

Margaretha Lillvik sa...

Men sån himla tur ni har :) Jo visst vehövs det utrymme när familjen kommer på besök, som tur är så har vi de flesta av barnen med familjer ganska nära oss. Åh så fin klänning du fixat....duktiga du. God Jul önskar vi er! Kram

Husbilen-Ellen sa...

Snabb och smidig flytt! Så härligt!

Skicka en kommentar