lördag 10 juni 2017

Familjehäng

När vi rullade hemåt så brukar vi stalla till vid högakusten bron. Det är superfint där och jättefin utsikt, men det lever om rätt mycket av alla långtradare som kör över bron rätt långt in på natten. Så vi testade att stanna vid båthamnen som ligger nedanför bron. Där finns det plats för 4 husbilar ungefär. En lugn o fin plats för oss tyckte vi, för här kunde vi sova. Det fanns toa, dusch, kök och elplats för husbilen för  60 kr/ natt. 
Sen när vi fortsatte att åka vidare hemåt så stannade vi till på en fin rastplats för att äta lite lunch, Plättar och hjortronsylt.:)) trots jag inte gillar hjortronsylt 😂Sen kom vi då äntligen till Umeå och våra söner o barnbarn.
Här har sonen hållit på med infarten för att lägga marksten. Det var så perfekt att kunna köra upp husbilen där. Slätt och fint och ingen lutning. 5 +++++ ställplats 😍

Sen var det bara att ta deras bil och möta upp sonen och barnbarnet där vi fick vara med på sista dans/rytmik/lek stunden Benjamin hade. Det var nog rätt kul för honom att vi också var där, o roligt för oss att få se vad dom tränat på.

 Sen när vi kom tillbaka blev det lite altanhäng vi haft i solen.
Sen träffades vi hela familjen. Farbror Gabriel är Benjamins favorit.
Äta glass med farmor är också gott :)) Då myste både jag och Benjamin...han har dessutom lärt sig att säga farmor hur klart och fint som helst i dag. Samma dag vi skulle åka hem:) Det värmde i hjärtat.
 Sen att få gunga med pappa är inte helt fel. Vi hade ju så fint och soligt mycket av tiden.
 Lite sömnadsarbete har Benjamin också gjort med farmor:) Jättemysigt. Jag sydde med hjälp av Benjamin nya stolskydd till sitsen på våra stolar i husbilen.
Vi har varit på Leos lekland också med Benjamin och det uppskattades av honom. 3,5 timme var vi där...puuust så trött jag var sen efter allt springande efter dom där små benen :) men superroligt.


Vi kom fram till familjen Onsdag eftermiddag. Därför har vi hunnit med att umgås med alla när man får stanna några dagar. Det har varit så trevligt och mysigt men lite hjärtskärande när vi förflyttat oss nu idag till lunch. Det blir väl lite tårta idag för att Jonna fyller år idag(Benjamins mamma) 💝och vi sjöng för henne när hon vaknade i morse. Nu kommer vi att köra 2 timmar innan vi är hemma i Piteå igen och får vänta på att få ses igen senare i Juli kanske.😢😢 förutom yngsta sonen Gabriel som kommer hem till helgen redan för att där plocka upp en kompis och åka 2 v utomlands till lite värme.

7 kommentarer:

 1. Vad härligt att ni fick tillbringa tid med familjen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ägarna är också så familjekära och värdesätter den tiden väldigt mycket. Det sär en härlig känsla när barnen kan ropa på en, farmor, farbror elller vad det nu är, mysigt. Kram till er och kör försiktigt

  SvaraRadera
 3. Mysig avslutning på eran semester med familjen och på ännu en ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ställplats👍😃
  Lekland med barnbarn, det är krävande, tur att det är såå roligt😄
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Himla vaxkert där på höga kusten, skönt ni hittade ett lugnare ställe! Visst är det livet med husbil att flumma iväg bart man vill och dessutom med bra väder :-) :-)

  SvaraRadera
 5. Mysigt med barnbarn.
  Ta vara på tiden, snart är de stora!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Bra o billig ställplats det!
  Trevligt ni har haft det!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken trevlig avslutning på er fina tur!!

  SvaraRadera