onsdag 29 november 2017

Advent på ingång

Bloggandet går tungt just nu, kanske för att det inte händer mycket här hos oss just nu. Det stora har redan hänt...att äldsta sonens lilla tjej har kommit till världen💓Det är stort för mej och Kjell det😍. Jag kan väl säga att dom 2 barnbarnen värmer ett farmors hjärta💞ja farfars hjärta också.😘😘.

Sen har vår yngsta son inte kommit hem ännu från Filippinerna, men på fredag i denna veckan ska han börja sitt splitternya jobb så då måste han vara hemmavid😄. Han är så värd detta jobbet, med tanke på sitt tidigare jobb blir nog detta ett kanon jobb för honom och hans drömjobb som han själv uttryckte det
Här går allt sin gilla lunk. Jag började smått med advent städning igår och sydde klart några projekt. Vi har just nu -18 grader och då är det bra med inneprojekt. Men vad mysigt det blir i fönstren när man får tända ljusstaken....trots man egentligen inte ska tända förrän på söndag 😁
Nu ska jag in och läsa hos er andra bloggvänner😃Ha en fin Onsdag.

7 kommentarer:

 1. Ja lite bloggtorka hos mig med! :-)
  Men såå kallt ni har...Buurrrr

  SnöKram

  SvaraRadera
 2. En fin stake har du satt fram...

  SvaraRadera
 3. Jag har ännu inte börjat med adventspysslandet men innan Söndag ska det vara klart.
  Vad roligt att sonen fått ett "drömjobb".
  All lycka till!

  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Ja även ägarna har lite bloggtorka nu när jag inte står hemma på deras tomt. Men jag kommer snart ut så då ska det väl bli bättre igen.
  Men brrr så kallt ni har det. Hemma hos ägarna ligger det på någon enstaka minusgrad och hos mig är det ca +12

  SvaraRadera
 5. Ja jag håller med, det är lite trög-bloggat Man är ju mest hemmavid denna årstiden. Kurar i soffan och längtar till ljuset och våren :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Fint när ljusen kommer fram i mörkret!

  SvaraRadera