lördag 20 januari 2018

Vacker vinterväg mot Umeå

 Igår Fredag tog vi bilen o åkte till sönerna m fam i Umeå. 😄Vi har som ni vet 22 mil att köra innan vi är framme. Vi hade just då väldigt snöigt och snörök efter vägen, så vi bestämde oss att svänga av från E4 o köra inlandet, alltså efter väg 364 istället. Vi hade fått tipset om det.
 Det var en riktigt fin och vintervacker väg. Träden var så tung av all snö och vackert som ett vykort var det att se.
Vi var glada att vi svängde av och körde denna vägen istället. Det var dessutom lite trafik också efter denna vägen. Vi har faktiskt inte kört 364 någon gång förut vad vi minns, men det var så skönt att slippa alla långtradare som dundrar fram, så denna vägen blir det nog hem också.
Däremot blev det lite dimmigt någon bit, men det var så lite och det är bara att sakta in så man ser vart man kör. Det var så skönt för min värk o kropp att kunna åka lugnt utan att känna stressen av alla trafikanter. Så jag fick verkligen slappna av ....oj! så skönt för kropp o själ. Jag har börjat mer o mer att känna av minsta stress o då knyter sig allt i kroppen och värken låter höra av sig direkt.
Solen försökte också kämpa på med att försöka ta sig fram😄. Klicka på bilderna så dom syns bättre hur vacker natur vi har med all snö som omringar den.

När vi kom fram till Umeå åkte vi förbi yngsta sonen på jobbet, innan vi åkte vidare hem till äldsta sonen o barnbarnen m fam för att hinna med att krama om honom o önska trevlig helg. Han skulle åkte till Kittelfjäll med sina vänner för att åka lite snowboard, (alltså bara pappor skulle åka själva i helgen.) Så nu har vi barnbarnen för oss själva och deras mamma.😘
Idag snöar det här så vi får se vad vi hittar på. Lite skottning blir det nog när lilla Benjamin vaknar💖innan vi hittar på nåt annat.
Jag skulle sy en klänning i detta tyget i Torsdags, innan vi skulle hit...men oj vad blommigt det blev...så det fick bli en tröja istället med lite polokrage😄. Tror lilla Amanda ogillade den här så hon kräktes ner den....fin pik lilla hjärtat💞😄. 
När jag skulle lägga in bilden på Amanda här för att hon var så nöjd efter kräkningen på min tröja😆Så hittade jag bilden på Benjamin i ungefär samma ålder. Vilka 2 hjärtan vi har 💖💖 Är det konstigt man är kär😘
(Bilden  här var bara en för att man ser likheten i dessa 2 gladskitar 😘

Nu åkte i alla fall farmors tröja i tvätten😂
Nu ska vi mysa o ha en härlig helg och få en maaasssa barnbarn energi💗

7 kommentarer:

 1. Låter som du kommer att ha en underbart härlig helg.
  Njut och må väl.
  Och ja dom är otroligt söta dina gladskitar.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så ska de se ut när det är vinter!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fina Blommiga Du, nu har vi båda två likadana blommiga tröjor hahaha Håller med om att en klänning i det tyget hade blivit lite för mycket.
  Bra att ni valde den vägen och så vackert ni har med all den snön. Ska inte klaga på vårat väder som vi har just nu, soligt och snö på marken.
  Hälsa Ohlsons som du förmodligen tittar förbi.
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Stress ska man akta sej för (har jag hört :p )
  Så fin väg ni åkte och så skönt ni ska ha nu i helgen, med massor av mys!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vinter o snö är fint på vykort!

  Trevlig Helg.......SnöKram

  SvaraRadera
 6. Men vilken härlig vinter ni har och mycket snö. Det måste vara ljuvligt att ha vinter, när det skall vara vinter..
  Smålandskramar

  SvaraRadera