söndag 4 mars 2018

Raggmunkar till middag

I helgen var det yngsta sonen Gabriel som kom hem för att ta hand om oss alla här hemmavid. Och hur gudomligt är inte det att man har en stärkande hand som hjälper och servar när jag behöver det som mest. Dom har varit underbara båda sönerna nu o kommit hem när jag behöver dom som mest. Det är stärkande för mej 💖💖.

Han hade dessutom åkt förbi en butik i Umeå som hette TGR förut och bytt namn nu som jag inte kommer ihåg 😊Han köpte hem några paket av dessa stämplar som jag stämplar i kläder jag syr. Märker med storlekar och namn . Sen tyckte han att mormor skulle lägga lite pussel, så ett Carl Larsson pussel kom med hem till henne😍
Nu har han ordnat så vi båda har sysselsättningar.😃
Sen sa jag igår att jag var så sugen på hans raggmunkar som han brukar göra ibland. Så självklart blev det handling av potatis o fläsk och sen bjöd han oss och mormor på middag. Morfar ligger på sjukhus så därför var det mormor som fick den äran att bli bortbjuden. När vi var till Stockholm kom äldsta sonen Christoffer hem och umgicks med mormor. Jag älskar mina 2 superfina söner.

 Han gjorde dom riktigt fina, och jättegott var det. Tror jag bara ätit detta en gång förut ? 
 Säger som i kockprogrammen:..-det gifte sig så bra med stekt salt fläsk och rårörda lingon till 😆
Apropå nåt annat:...när vi varit till sjukhuset en kväll så helt plötsligt kom 2 skotrar och körde över övergångstället...Det ni 😆😃undrar hur många som har det så där ni bor. Underbart här i Norrbotten👍.

Just i dag snöar det lite lätt och dagarna blir längre och längre med ljuset. Det är verkligen underbart att bo här uppe där vi bor, ljust dygnet runt på sommaren. Nu ser vi fram emot det.

3 kommentarer:

 1. Fint att ha sönerna hemma! :) Raggmunken ser väldigt god ut! Några skotrar har vi inte ... Men vi har i alla fall ganska gott om snö nu :)

  SvaraRadera
 2. Men så gott det såg ut, vi älskar riktigt god vällagad raggmunk.
  Smålandskramar

  SvaraRadera
 3. Fint att barnen hjälper till och ställer upp när det behövs, förstår att det stärker dig!

  Kram och ha en skön kväll!

  SvaraRadera