torsdag 14 juni 2018

Mot sonen o sen hem


 Nu rullar vi mot Yngsta sonen som lovat att bjuda på lunch när vi kommer hos honom. Tänk att vi nästan fick vara vinterklädda som det har blåst under vår resa. Men det gjorde inte mej nåt, hellre mer kläder än att frysa för att man inga har med sig 😄
Han har en alldeles ny grill som vi ville se...😄
 Det var en riktigt rejäl och fin grill och maten blev jättegod på den. Våra söner gillar att grilla på klotgrillar o visst blir maten godare på dom.
 Hamburgare och en kryddig korv bjöd han oss på.
Vi firade Kjell som nyss fyllt år på detta sätt. Sen hade han även en tårtstubbe han bjöd på för att fira pappa.
 Mor och fina sonen.
Nu har båda sönerna fått en rejäl slant av min mamma, deras mormor o morfar så då blev det en supercykel för sonen. Han är så glad över denna och ville att pappa skulle testa den....och han gav sig ut på en tur😄Ett bra köp blev svaret när han kom tillbaka supernöjd efter cykelturen.👌Våra söner cyklar "downhill" och "stigcykling", ett bra träningspass verkligen.
 Sen blev det lappning av ett par jeans...han fick instruktioner av mej ang maskinen och hur han skulle göra, han fixade galant själv sömnaden också.👍Nu är jeansen lagade av honom själv.
 Han visade sin hörna han gjort för morfar för att hedra honom. Oj vad rörd och tårögd jag blev över detta när jag såg min pappa på fotot bredvid dragspelet Gabriel fått ärva som minne av honom.💗Medan min pappa levde fick äldsta sonen Christoffer el-orgeln av honom som minne, nu har dom var sitt instrument.
Och jag har ett munspel av pappa som ligger i originallåda från 1952. Känns varmt i hjärtat💖
Innan vi lämnade hade Gabriel också varit och köpt 3 st pussel som han ville att vi skulle ta med hem till mormor. Han är så omtänksam om sin mormor och vill verkligen att hon ska ha nåt att pyssla med nu när hon blivit ensam. Eftersom han bor så långt bort från oss och sin mormor så blev det jag som fick lämna över pusslen från honom när vi kom hem. Vi ringde face time så han fick vara med när jag lämnade dom till henne och han fick se henne bli såååååå glad o lycklig över hans presenter och omtanke😍 Vad gjorde man förr utan facetime 😄

När vi nu kommit hem så har äldsta sonen med fam kommit hem hos oss. Dom var i stan och kom till oss när vi hade rullat hemåt.
Fina äldsta sonen Christoffer med hans yngsta dotter Amanda o vårt barnbarn.
Vi har varit tillsammans vid Piteå Havsbad och åkt rutchkana med barnen😄ja inte nu vi men föräldrarna till barnen. Kjell tog emot o jag fotade o filmade såklart.
Det gick alldeles för fort så Kjell fick stå o ta emot när Jonna o Benjamin kom rutchandes med deras halkiga byxor genom tunneln😁En trevlig dag med alla våra fina.
 Har även varit med Benjamin på Loppis, där han fick handla lite leksaker som var jättefina och som nya. Det är bra att saker kan återanvändas👍och glädja andra barn
 Och lycklig över sin egna leksakspåse var han. Ett trallande barnbarn gick här på loppisen💖
Hemma blev det lek med alla sakerna. Även en ny tröja jag sytt åt honom fick jag fota, han stod snällt som modell för farmor💗Nu är vi då hemma och det känns skönt och nöjda är vi över vår lilla 1 v tripp.

6 kommentarer:

 1. Vad mysigt att ni även fått umgås med nära och kära under er resa.

  Kram och ha en fortsatt fin dag!

  SvaraRadera
 2. Trevligt!
  Snart är ni på rull igen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt,du ser såå nöjd ut vid ratten!
  Och vilken fin träff med hela familjen.

  Ha det gott i norr/Kram

  SvaraRadera
 4. Åsså försvann texten..Men gör ett nytt försök.

  Vilken duktig son, min manlige ägare hade aldrig klarat av att laga sina byxor.
  Vad fint han dessutom hade gjort för din pappa. Min manlige ägare har en skänk med foto på hans pappa och har alltid stått levande färska blommor vid fotona sedan den dagen hans pappa somnade in.
  Kram till er

  SvaraRadera
 5. Trevliga dagar! Bra gjort att laga byxorna själv, men han brås väl på dej som är så duktig att sy. Vilken fin hörna han gjort !
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tycker ni har hunnit med mycket på 1v. Vädret rår man inte på, bara att klä sig därefter, som ni gjorde. Vilken fin familj ni har💕💕
  Kramizar

  SvaraRadera