söndag 15 juli 2018

Kusinträff

Nu är det första dagen på min nya stil på mitt vardags-glitter. Har suttit med äldsta sonen och gjort om bloggen lite. Som vi båda tyckte blev lite fräschare👍Hoppas ni som läser den tycker likadant. Sen kan jag dessutom svara på era kommentarer...det gillade jag skarpt😄👌

I går lördag var jag, Kjell och min mamma (som var 1 av dom 3 hedersgästerna ) på kusinträff. Det var riktigt trevligt för oss alla. För att inte tala om mina 2 mostrar och min mamma.

Vi började med kaffe och en massa gofika när vi kom dit och en massa surr startade.....för alla. Tala om bikupa 😂😂Men min mamma var verkligen värd detta 😍Det var så trevligt att få se henne glad igen.
Efter kaffet gick vi alla ut och drog ihop alla parkbänkar som fanns där och satte oss i skuggan och åt vår medhavda mat. Surret fortsatte i flera timmar till.

Vi hade köpt rostbiff och potatissallad som vi åt ute i det sköna vädret. 
 Vi hade det verkligen jättetrevligt ute i det fria.

Det var en del bilder med här som alla ville titta på.
Detta är vi som är kvar av alla dessa barn som mormor o morfar hade. Mina 2 mostrar och min söta mamma längst till höger på bänken. Men vi är naggande så goda💕
 Min kära hälft hade det rätt trevligt med mina mostrar..😄
 Här fotade jag av ett kort som en av mina kusiner hade med sig. Här är bara delar av min mammas syskon. Dom var totalt 12 st men ett barn dog som spädbarn. Här är det min morfar som fyllde 60 år o min mamma står i ljusa kläder till höger.
Det var trevligt att gå på kusinträff i en egensydd klänning för dagen.😄

11 kommentarer:

  1. Så fin din blogg har blivit, mycket mera lättläst än den tidigare. Släktträffar är alltid kul. Jag har massor av kusiner och tredjedelskusiner, men tyvärr inte träffat många av dem. Snygg klänning du fixat till också.Ha det gott i värmen, som även ni fått ta del av.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Maggan: Tack Maggan det var roligt att höra. Vi släkt har inte träffats på många år heller, men trevligt var det😄Så bra att ni också fått härligt varmt nu. Kram

      Radera
  2. Det gjorde du bra, så mycket lättare att läsa. Nu blir det roligare att titta in till dig.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, men sonen har tipsat omtyckt han med. Lite är faktiskt hans förtjänst😄👍🏻Kul om det blev bra☺️Kram

      Radera
  3. Dom gjorde det bra som hittade alla måste jag säga☺️Då har ni varit duktiga som haft träffen ofta👍🏻Kram

    SvaraRadera
  4. Bloggen blev jättefin sen du gjorde om den.
    Den är även lättare att läsa tycker jag.
    Bra jobbat.

    Kul med kusinträff!

    Ha en härlig dag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad roligt att höra☺️Bra att sonen lyckats hjälpa mig då med allt. Kul att den blev mer lättläst👍🏻Kram

      Radera
  5. Ja jag håller med föregående, lättare att läsa. Snyggt och fräscht! Så trevligt att träffa släkten. Och sån fin sommarklänning du sytt!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra att den går lättare att läsa nu. Lite nytänk o fräscht tänkte vi också☺️Tack vännen, Sommarklänningen var skön i värmen ☺️Kram

      Radera