söndag 17 september 2023

Grattis till sonen och sen en semestertripp söderut

 Eftersom vi inte har någon husbil/husvagn längre så får vi ta våran lilla bil som vi köpt i sommar och åka söderut mot våra vänner men ett första stopp hos yngsta sonen och hans familj.

Det var extra roligt att kunna gå i min egna blombänk o plocka så fina dahlior till yngsta sonen som fått ett nytt jobb. Självklart ville vi åka förbi med en fin bukett till honom och hans fina sambo innan vi åkte vidare söderut.
Hurra hurra till nya jobbet älskade son 💗
Vi såg nu när vi åkte att det faktiskt börjat gulna i träden....nu är det höst.

Det gick jättebra resan och helt plötsligt var vi i Kista och kunde där skicka denna bilden till Yvonne att nu börjar vi närma oss dom.
Lite mer rörigt mitt i stan än det vi har i Umeå 😅

Om man bara slapp att åka genom dessa tunlar, och visst kan man men då måste man köra en omväg. Nu gick det bra men sakta pga köerna.
Så då kom vi fram till Yvonne o Jakob och nu hade dom bytt skyllt till BB 😂 Bed and breakfast 👍 Vilket lyx 😍 Förut stod det ställplats....men eftersom vi inte har ett sånt ekipage så hade dom gjort denna skylten istället. Dom är för roliga.
Ett varmt välkomnande också fick vi💞

Sist vi var här så hjälpte vid dom med sitt husbilstält och nu hade dom fixat till dörren också, som en rullgardin 👍



Lite avis är man när man ser hur mycket gott dom har att plocka hemma hos dom.

Vi tog en fika när vi kom fram och det var nybakat till kaffet.
Tiden går fort när man har trevligt och helt plötsligt var det middagsdags
En trevlig kväll avslutades med en halo 😘

6 kommentarer:

  1. Saknar ni inte era andra fordon? Det skulle jag göra. Så roligt att hälsa på kompisar och ett privat B&B är inte fy skam. Stockholm gillar inte vi att köra i inga andra storstäder heller. Ha det så trevligt på er resa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo självklart saknar vi husbilsåkandet men man får välja vad som är viktigast i livet just nu , sen får vi väl se vart livet leder oss :) Det är tur att vi ändå kan åka med vår lillbil och se oss omkring med den. Sen så har vi ju vänner vi kan bo hos både i norr o söder. Det är absolut lite mer trafik än vi är vana vid i Stockholm men Kjell är duktig på att köra bil och klarar det galant. Kram till er

      Radera
  2. Det var jag som kommenterade som anonym. Gillar inte min nya dator som alltid låter mig bli anonym när ja kommenterar någon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tur det inte bara är jag som har problem med blogger och med kommentarer :-)

      Radera
  3. Så skoj att komma ner till JoY och sedan besöka Ullared!
    Vilka otroligt fina dahlior du har och skoj att kunna uppvakta med en så fin bukett!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var jättetrevligt. Jag älskar dahlior och dom är verkligen så fina såhär på sensommaren och visst är det extra kul att ge bort en egen fin bukett. Ha det fint där ni är också förresten.

      Radera