måndag 30 september 2024

Agnäs Stygby i Bjurholm 27-29/9-2024

 Våra kompisar här i Umeå är med i #Norrlandsgruppen här i Umeå. Den husbilsgruppen har vi varit med i tidigare när vi hade husbil men aldrig varit på någon träff. Kanske för att vi bodde i Piteå då ? 

Nu har vi i allafall gått med igen och vi bestämde oss med vännerna att åka ut i helgen och vara med i deras träff som dom skulle ha i Agnäs Bjurholm och det ångrar vi då verkligen inte. Vilket gäng det var och så vänligt mottagna vi blev och alla var supertrevliga.

Jag o Kjell kom dit först för jag var ivrig att få komma iväg 😆 Vi var 3 ekipage till att börja med och sen droppade dom in allt eftersom.

Och våra vänner parkerade sig bredvid oss som vi pratat om. Det är smidigt att ta morgonkaffet tillsammans och sitta i lä av varandras husbil.

På kvällen blev det en fin solnedgång och då visste vi att dagen efter skulle bli en fin dag.

Men först när jag steg upp vid 06.00 så var det frost i gräset och en häftig dimma strax nedanför husbilarna, men vackert.

När alla vaknat blev det första kokta koppen utanför husbilarna....nu njuter vi kan vi säga 😍

Strax före lunch bestämdes det att vi skulle ta en promenad ner till Ica livs. Jag sprang lite före för att få en bild av dom som skulle med 😁

Campingen är nära dessa fina timrade hus, oj vad jag gillade omgivningen.
Fin utsikt mot den spegelblanka Öreälven och dom sprakande höstfärgerna.

En brant trappa ner så håll i dig 
Alltså vilket foto när det speglar sig i älven💞
Rastplats.
Vi handlade lite i butiken och en sprakande fin ljung kom med oss hem. Kvinnan i butiken var nog lite chockad över hur mycket folk det kom in i affären, hon brukade nog ha det rätt lugnt kändes det som 😅hon var supergullig den damen i kassan.

Det fanns en stor gemensam stuga med kök och platser till alla, helt perfekt att kunna sitta tillsammans o surra på kvällen när det blev mörkt och kallt. Här hade vi det mysigt.

Morgonkaffet och frukosten blev ute i solen såklart.
Efter lunch startades grillen och då hann jag med lite korvgrillng och mölkyspel emellan grillningen😁

På kvällen satte vi oss ner och var så nöjda över hur helgen hade varit. Vi åkte hit med lite spänning hur det skulle bli och det blev kanontrevligt, då kan man inte annat än vara nöjd. Lite trist att detta nog var vår sista resa för säsongen för nu kommer kylan och vi väntar bara snön närsomhelst.
Såhär såg det ut när vi var uppställda allihopa. Vi står i mitten av dom 3 husbilarna på rad.

Många nya likasinnade som vi absolut hoppas får träffa igen. Vi tackar ödmjukast för denna träffen.

6 kommentarer:

  1. Vilken trevlig träff och fint höstväder. Vi kände likadant när vi åkte på den första Laikaträffen men blev så otroligt väl mottagna och träffade många härliga människor.
    Tyvärr är det ju så att säsongen går mot sitt slut och vi kanske bara gör någon kort tur till när vi kommer hem innan det blir förd till övervintringen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo vi gillar också träffar där man träffar likasinnade, speciellt just nu när vi är nya i stan och flyttat 20 mil och vill lära känna nya människor. Sen är det kul att vi har samma intresse som husbil. Jo nu är det höst och vintervilan har kommit för vår del, lite trist men vi hoppas att vintern går fort. Ni får njuta lite längre än oss här uppe. Ha det fint

      Radera
  2. Förstår att ni trivs och är glada nu när ni kan åka ut i naturen och träffa nya bekantskaper. Hösten är så vacker med alla dess färger. Tråkigt att ni har frost redan och blommorna vissnat. Kramizar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo vi trivs och vi ser fram emot att få köra någon tur med er till sommaren fina ni. Vi har så fina höstfärger men som jag sa när vi pratades vid är att nu är Dahliaknölarna upplockade och lagt undan till sommaren....om dom överlever :) Ni har en bit till att köra innan ni är hemma i Sverige igen. Kramizar

      Radera
  3. Agnäs ligger vid Öreälven Inte Vindelälven :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har ändrat nu:) skrev fel för jag var inne i Vindelforsarna som jag också skrivit om. Tack för upplysningen

      Radera