måndag 21 oktober 2024

Bytt garageplats o lite fix till husbilen

 Nu har vi flyttat husbilen från våra kompisars skärmtak till ett garage som vi haft förut, ett liknande men dock utan chans till laddning. Det är närmare för oss o vi kan komma in o titta till husbilen när vi vill.

Det kom det lös ett elverk som var nytt i kartong av en kille här i stan, detta för att kunna ladda någon gång husbilen där den står, det gäller att underhålla batterierna på husbilen. Så nu är gubben nöjd :-)


Jag har stört mig på dom blekta klisterdekalerna på baksidan av husbilen, så jag tänkte att jag skulle se om det gick att fixa till lite därbak :)

Förebild


Sen är det så roligt att få pyssla med husbilen lite, det tycker vi båda 2.
Vi vet inte heller vad dom förra ägarna gjort med lacken på husbilen?? den känns så matt och dom svarta ränderna går inte bort? Någon som har nåt förslag som är bättre än det vi redan provat 😆 Abnet, prickbort är det vi testat.

Efterbild

Ser mycket bättre ut frånsett regndropparna som ser ut att det är skador på husbilen, men så är det inte. Jag blev jättenöjd. Men nog var det väl onödigt att regnet skulle ösa ner just när vi skulle flytta den rentvättade husbilen för vintervila 😩

Här är vi nu tillbaka till brottsplatsen som man brukar säga 😆😂 till garagelängorna där vi och många fler har sina ekipage parkerade. Husbilen var inte speciellt ren när vi kom fram man vi fick bort det mesta i alla fall. Jag fotade den skitiga bilen när vi kom fram och som tur är är allt det borta nu,tur vi har en liten cykeltvätt m vatten med i bilen💧👌

Tänk vilken lång vinter det kommer att bli nu, kommer att längta hela vintern till våren. 
Men vi har nåt trevligt att se fram emot och bara det är en härlig känsla.

4 kommentarer:

  1. Så fin er bil blev med nya färger bak. Något vi skulle behöva göra på vår också. Vår bil är nu inne för att få en ny sensor i kylskåpet så vi får lyse. Sedan ska det mesta vara gjort inför resan, men när den blir av vet vi ju inte förrän om ca 2 veckor. Ni har ju något att se framemot till våren, då ni plockar ut husbilen igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla jo jag blev nöjd. Det är ju det med äldre husbilar som dekalerna bleks. Hoppas det blir bra med sensorn i kylskåpet. Oj så kul för er att få rulla iväg. Jo vi räknar dagarna redan till vi får ta ut den igen :-)) Kram till er

      Radera
  2. Men så bra att ni fick den tillbaka på det stället. Fint du gjorde till bilen, blekta detaljer är lite trist.

    SvaraRadera
  3. Visst blev det snyggt,blir ju blekare med åren efter all solbränna ni vet :-)
    Men det blir ju vi oxå :-) Fast lite solbrunare och vackrare ni vet :-)
    Bästa vore ju ett eget garage att parkera i när vi inte är ute och åker ju!
    Vår "Pössl" var så fin,vi kunde inte låta bli att slå till....En 21:a o bara 1700 mil!
    Endast sommar-körd oxå med endast 1 ägare så det kändes ännu bättre det :-)

    Ha det gott//Kram fr oss till er....

    SvaraRadera