söndag 7 december 2014

Lite anisbröd.

Helgen har varit lugn o skön. Jag började med att baka lite till, åt mina söta föräldrar. Dom gillar anisbröd. Det är ändå lite julstämning när man bakar dessa:-)) Sen är min mamma ff sjuk o orkar inte själv. Då såklart hjälper jag till. Sen att värma dessa och doppa dom i strö socker...mums så gott det är:-) Jag blir själv så glad av att få hjälpa dom o se deras glädje när jag kommer med en lite påse m anisbröd hem till dom.


Vi har även träffat våra goda vänner Leif, Rose-Marie och deras son Rasmus i helgen. Kul att få sitta och surra lite med dom...o ta en fika:-)) Vi fick lite tips inför vår London resa av dom. Dom har varit där och tyckte att där var det fint:) Ska bli så kul att få åka dit hela familjen.

7 kommentarer:

 1. Det ser avancerat ut, dina Anisbröd. Gott med lite jul-feeling
  Ha en fin Andra Advent!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha en fin andra advent!
  Jag skulle oxå behöva baka men jag har förlorat den lilla energi jag haft så nu går jag på sparlåga.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så spännande med anisbröd....jag gillar anis men har nog aldrig ätit något som heter anisbröd. Recept önskas :)

  SvaraRadera
 4. Maggan: Jag gör i princip en bulldeg...med stött anis krydda i. Sen värmer jag cocosfett i järngryta...till 200 grader. Där jag snabbt friterar. Akta bara det heta cocosfettet. Det kan stänka:) Lycka till

  SvaraRadera
 5. London är en stad man kan återvända till många gånger!
  Finns hur mycket som helst att göra!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Anisbröd har jag aldrig bakat, men låter gott! London är en härlig stad. Jag antar ni passar på att gå på musikal. Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Rose-Marie i Rosvik9 december 2014 07:52

  Anisbröd verkar väldigt svårbakat!!! :) Hoppas ni får det jättekul på resan och att alla är pigga! London är ju en sån spännande stad och dit kan man åka många gånger (Rasmus skulle nog gärna också åka dit imorgon).. Det var jättetrevligt att vi sprang på varann i lördags! :)

  SvaraRadera