fredag 20 mars 2015

Nytt p-hus i stan


Idag invigs vårt nya parkerings hus. Vi har verkligen inte haft många ställen att parkera på här i stan...under tiden detta bygge har pågått. Det stället som fanns...försvann, eftersom detta skulle byggas där istället.
 Snyggt blev detta stora p-hus på bilden...men är inte så snyggt i verkligheten. Många kallar det för "veda högen" här hemma. Alltså folk tycker att det ser ut som en stor klump med ved som är staplat:)
Ska väl gå förbi och fota verkliga huset när tid finns för det. Det är ff lite mycket här hemma...

Har inte varit hemma så mycket...jo igår kväll blev det lite tid över till familjen. Ikväll kommer vår äldsta son hem med sin gravida flickvän. Nu ska farmor klämma lite på Jonnas mage och prata med blivande barnbarnet..haha. Ja ja , jo jag vet att jag svamlar. Men det underlättar just nu:-)) Trevlig helg.

5 kommentarer:

JoY sa...

Den liknelsen på P-huset var bra hahaha Ja det är bra att du svamlar på, då finns det i alla fall hopp hihihi Hoppas att det blir bättre så ni kan få lite lugn, håller tummarna.
Hälsa till dom alla vi har träffat Stora Kramizar

Rolle o Carina sa...

Ja det var ett annorlunda bygge det! :-)

Ha det gott/Kram

Millans Värld sa...

I min stad byggdes ett parkeringshus oxå, som kanske inte heller ser så snyggt ut.
Ha en mysig helg med dina nära och kära!
Kram

Matts Torebring sa...

Själv undviker jag parkeringshus om jag kan. Finns inte två P- hus som har samma rutiner. Blev även instängd i Stockholms City i en timma, utan att komma ut. Då hade jag vana och rutinerade besökare med mig. Hjälpte inte med nödtelefon heller.

I Nordstan i Göteborg valde jag fel utfartsfil inne i P-huset och hamnade på andra sid Göta älv och utan GPS att komma tillbaka till hotellet där Birgitta väntade på mig.
Tacka vet jag öppna parkeringsplatser. Kram & Må gott

Lennart sa...

Ganska snyggt för att vara parkeringshus!

Ha en fortsatt bra helg!

Kram

Skicka en kommentar