måndag 13 juli 2015

Födelsedags firande igen:)

Vi har så fina vänner i A och A. Dom ville att vi skulle komma och fira hennes 60-års dag. Självklart gjorde vi det:) När vi kom körandes efter E4:an så kom vi i kapp denna motorcykel med släp och sidovagn...med ett mjukisdjur bakom chauffören:)) När man har kameran med måste man ju fota:))

När vi kom fram hos vännerna..var det full aktivitet i deras fina kök och radhus. :) Och inte fick man hjälpa till inte:)
Maasssor med mat hade dom fixat till alla gästerna. Inte skulle vi behöva vara hungriga...det såg vi genast vi kom in:) Lilla matmamman som A är..hade tänkt på allt, tillsammans med hennes fina make.
 När jubilaren började öppna paket..var det en rätt så kaxig brud som håller upp och visar sin tröja för alla...som jag gjort åt henne:) Eftersom väninnan gillar att handarbeta, och just nu har rätt så stort projekt i 8:kanter...så gjorde jag en sömmerska med 8 kanter i knät:)
Allt som denna fina väninna gör, det gör hon själv. Därför texten bakom ryggen:)
Sen hade jag gjort ett turkost tenn armband och ett par turkosa tenn örhängen. Lite spex blev det såklart när jag fotade henne med armbandet på:) Damen i fråga gillar turkost. Självklart var valet enkelt att göra ett armband med den färgen som ligger väninnan så varmt om hjärtat. Sen fick hon självklart andra saker också av oss...lite smått o gott:))

Armbandet, örhängena och t-shirten som jag gjorde till söta väninnan, dom finns på min pyssel blogg: http://pysselglitter.blogspot.se/

Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans med deras övriga vänner och familje medlemmar. Tack åter igen för en super duper fin kväll tillsammans.:)) söta ni.

6 kommentarer:

Millans Värld sa...

Vad mysigt med kalas och så fina saker du gav bort.
Ha en toppendag fina du!
Kram

Lennart sa...

Tätt med födelsedagar!

Kram

JoY sa...

Förstår att hon blev glad för den tröjan.
Kramiz

Agnetha Stenlund sa...

Kramar och tusen tack för att ni var med och firade med mig.
Love 💞

Millans Värld sa...

Tittar in och önskar dig en trivsam helg!
Kram

Husbilen-Ellen sa...

Så mycket fint du gjort!!! Trevligt att umgås dessutom! Elisabeth

Skicka en kommentar