söndag 6 september 2015

En helg med husbilen

Vi har haft en trevlig helg med vår fina husbil:))
 Lördag morgon började såhär. Kändes som man fick skära med kniv för att se till grannen:-)) Här på morgonen hade dessutom fler bilar kört iväg redan.
 Men vädret sprack upp och blev jättefint och soligt...och varmt framför allt:-)) Vi tog oss en promenad ner till stan och till stans gigantiska park som dom anlagt här i Skellefteå.
 Vi undrade just hur dom förvarar och skyddar dessa superfina kaktusar ...över vintern. En jättefin plantering med massa olika kaktusar. Jätteläckert tyckte vi:)
Vi skyndade oss tillbaka till campingen...efter det jag handlat en massa tyger för klädsömnad:)):) Vi ville sitta vid husbilen och njuta när solen kom fram mer och mer. Det gäller att passa på medan värmen finns där:-))  När vi kom tillbaka hade bil utställningen kommit igång, som skulle vara här i helgen. Dom visade en maaassssa gamla bubblor och WW, "Das auto".
 Här en jättefint WW med en läcker öppning och markis:)
En liknande stod bredvid...och den kunde man höja taket på. Tänkte på vår yngsta son som skulle vilja ha en plåtis...här är nog objekten för honom. Kanske köpa en och renovera till man får sin alldeles egna husbil:)..och egna stil. Det skulle jag gjort om jag var yngre:)

 Många av bilarna var så fina och renoverade så perfekt.

 Jag som är barnsligt förtjust i grönt...gillade denna fina renoverade bil. Kolla in ögonlocken och keps skärmen på den. Hur fin och välvårdad som helst:))
 Sedan fanns det dom som satt på mossa på bilen, bara för att den skulle se så sliten ut som möjligt...tror jag i alla fall:)
Snygg ...eller ? :)
Vi har haft en sån bubbla som den vita längst fram för 20 år sedan. Mina föräldrar har också haft bubblor när jag var liten. Perfekt extra jobbarbil:) Så minnena kom när vi gick där och tittade:)
Efter alla bubblor ...:) blev det fika utanför husbilen i solen. För senare skulle det bli lite hockey för vår del...efter vinterns uppehåll känns det riktigt kul att gå in i en ishall, trots att solen värmer så skönt.

 På eftermiddagen ...kl 15.00 var det dags för en hockeymatch för oss:)). En CHL match för vårat Skellefteå AIK. Det är inte lika mycket folk när det inte är SHL matcher. Men det var jättetrevligt för oss att gå dit ändå:) Vi har lite abstinens efter hockey uppehållet...så vi är glada att säsongen är på gång nu. Vinst blev det också till vårt lag. Men det såg ni som tittade på matchen på tv.

I går kväll kunde vi till slut sätta nästa märkning på husbilen. Vi har gått med i Carthago club...som våra vänner i Örebro. Nu hoppas vi på trevliga sammankomster med många av våra vänner som har samma märke på husbilarna:))

7 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Vilka fina VW-bussar! Peter skulle gärna vilja ha en sån, men de är väldigt dyra..

Lennart sa...

Klubbträffar är trevliga!
Vi har 13 i år!

Kram

Kors och Tvärs sa...

Känns lite otippat med massa Kaktusar så långt norrut. Vilka söta bilar :) Och välkommen in i Klubben!
Kram

Rolle o Carina sa...

Det kanske blir en "Plåtis" för er i framtiden����
Carthago har en som heter Malibu,fin! ������

Ha det gott....Kram

Millans Värld sa...

Vad mycket skoj ni alltid hittar på.
Härligt!
Önskar dig en underbar dag!
Kram

Matts Torebring sa...

Visste du att en WW Californina (Campingbil) kostar nästan 700 000:- SEK i dag? Kram & Må väl.

Dessan sa...

Freedomtravel: Jo visst är dom fina. Jo vi vet att dom är dyra...det förstår man också när man ser vilket jobb dom lagt ner.:)
Lennart: Jo visst är det. Kram
Kors o tvärs: Tack för det Anette:) Kram
Rolle o Carina: Näää det tror jag inte...inte som det känns nu i alla fall. Men dessa ww bussarna är rätt så fina men dyra:) Kram
Millan: Just denna helgen blev det en del aktiviteter:) Det är alltid kul när det händer nåt. Kram till dej
Matts: Jo kanske det... men det ska vara en ren o skär hippie buss.:) sen renovera den till det man vill själv. Kram

Skicka en kommentar