fredag 25 september 2015

Syrums fix :)

Just nu händer det inte så mycket speciellt. Därför blir det inte mycket bloggande...Jo!:) Vi har ändrat och fixat till i mitt syrum:) Hahaha plötsligt händer det:)) Tala om bättre förvaring:) Jag hade en bokhylla med lådor/boxar. Där blev det bara ett enda virr varr i dom lådorna:).

Före

Vår yngsta son ska få ta över denna skåpen/hyllan. Han ville inte ha röda lådor...så självklart målade Kjell om dom vita:)) Dom röda backarna ska äldsta sonen få ta hand om :))
Denna blev mycket snyggare i vitt:) Varför tänkte jag inte på det förut?:)) Men vilken tur att sonen får det fint hemma hos sig istället:))

 Efter
Nu har jag jättemycket bättre ordning bland mina tyger/ Overlock tråd mm. Det är så häftigt att kunna öppna dörrarna och bara välja o vraka vilket tyg jag ska sy i just nu:)) Nu fattas bara lite vettig belysning.:) Jag är sååå nöjd:)

Men just nu sitter vi parkerade framför tv:n o ska se hockey matchen mellan Skellefteå-Luleå. Dessutom inväntar vi hem yngsta sonen.

Trevlig helg.

6 kommentarer:

Lennart sa...

Lite hemmapysseltid är bra ibland!

Kram

Millans Värld sa...

Det är alltid så skönt att fixa till hemma och sen se att resultatet blev jättebra.
Ha en toppendag!
Kram

JoY sa...

Det är oftast efteråt som man upptäcker hur bra man får det. Snyggt.
Undrar hur jag ska klara mig utan pyssel? Fast lite saker är med, sådant jag inte har gjort på lääänge hihihi
Hoppas rätt lag vann
Kramizar

Dessan sa...

Yvonne: Japp:)) Rätt lag vann:) Båda lagen möttes både fredag och lördag. Vinst till oss båda dagarna..Hahaha. Ha det bra o pyssla på med det du har med dej:) Kramiz

Kors och Tvärs sa...

Kul att förnya lite - och fint blev det
Kram

V-backen sa...

Det känns ofta skönt när saker, som man vill byta ut mot annat, kommer till användning och när det går att förändra och förbättra med enkla medel.

Skicka en kommentar