måndag 11 januari 2016

Besök i Umeå.

I Torsdags tog jag och maken bussen dom 22 milen till våra söner, som båda bor i Umeå. I resväskan hade jag packat en del byxor som jag sytt i en större storlek till lilla barnbarnet:) Nu har han nåt att växa in i. :-)
 
I julklapp fick lilleman bl.a denna gåstol av oss. Han älskar att rulla omkring i den:) Dom har ett stort hus så det finns gott om plats:)) Han rullade fler ggr in i hallen för att inspektera detta stora paket som levererats hem. Han var lite intresserad vad som egentligen var i detta stora paket:)

 Ett middagsbesök hos Benjamins farbror Gabriel var vi också på. Här finklädd i nya kläder han fått av mina föräldrar:) Så söt i tuff jacka skjorta och byxor. Söta B.
4 dagar går fort...alldeles för fort. Så i går kväll tog vi bussen hem igen. Visst var det skönt ändå att sätta sig på bussen och kunna sitta o slappa dom 22 milen hemåt igen. 3 timmar senare var vi hemma.

Längtar redan tillbaka till våra fina ungdomar o barnbarnet såklart :) Jag trivs bäst när jag får vara nära sönerna. Det är det bästa i livet. En mammas hjärtan.

Det har varit mysigt att vår äldsta son Christoffer o hans familj har ett så stort hus att vi kan bo hos dom. Då finns vi nära barnbarnet hela tiden:) Det gillar vi.

5 kommentarer:

Millans Värld sa...

Vilka härliga dagar ni haft och lilla barnbarnet är ju söt som ett troll.
Ha en skön dag!
Kram

Husbilen-Ellen sa...

Visst är det mysigt med barnbarnen. Vilka fina byxor du sytt! Ha de gott!

Lennart och hans tankar sa...

Fina byxor och såå söt pojken är!

Kram

Matts Torebring sa...

Vad enormt pysslig du är. Kram snö

Susanne Persson sa...

Åter igen, du är så duktig på att sy. Blir avis. Ganska skönt att sätta sig på bussen, men husbilen är bäst. Kram

Skicka en kommentar