tisdag 19 januari 2016

Lite sytt/ träning/ Acsi

När jag nu börjar reparera mig efter mitt fix av ryggen...så börjar jag titta så klart åt symaskinen ;). När jag inte inte googlar vilka campingar man ska bo på, under vår semester, eller vilka ställen vi ska besöka och vilka sevärdheter det finns.

Lite sömnad har det såklart blivit. En del projekt har legat sedan före jag blev sämre i ryggen. Dom har blivit klara..som när på breda skosnören som ska sitta vid huvan på Kjell tröja som jag sytt...men den visar jag inte:)) haha. Skosnörena är inte där än:) En klänning är också klar, förutom nåt tryck som ska vara på den:)

Jag har ju lagt ut på min andra blogg en jättelätt poncho som man kan göra av en fleece filt jag köpt på Ikea. Denna gjorde jag också för ett tag sedan. Men har precis gjort trycken klara på den nu. För er som inte sett den, kommer den här:)
Den är jätte mjuk. Jag sydde på resterna av filtbiten som blev över...till en typ av polo krage. Lite vävda band sydde jag dit och gjorde egna tryck med min Silhouette Cameo.

Vad gör man inte annat än hemmapyssel stundvis, när det ändå är så vansinnigt kallt som vi har det just nu. Just i skrivande s stund har vi -29 grader. Inte vill jag vara ute mycket inte...inte idag i alla fall. I går däremot tog jag och maken oss en fusen promenad -25 grader. Upp till hans jobb där dom har ett gym man kan använda.
 Inte var det många här inte :) Men då blev det mycket plats åt oss :)) 
 Lite skidåkning blev det för Kjell bl.a :)).......medan jag höll mej på det lilla löparbandet dom hade där:)
Jag är lite försiktig ännu med ryggen, men löparbandet är bra att träna så man får igång cirkulationen. När man blir varmare i kroppen känns det såklart mycket skönare:)

Nej! nu ska jag dyka i mina ACSI reseböcker igen. Kanske man hittar nåt intressant :-) Ha det gott.

5 kommentarer:

Millans Värld sa...

Oj så kallt ni har det där uppe.
Jag tycker att jag har jättekallt och då har jag hälften mot för dig.
Läcker poncho du sytt.
Ha en skön dag!
Kram

Rolle o Carina sa...

Så snyggt,får man beställa en med ADRIA
märket på så blir jag lycklig! :-)
Usch va kallt ni har det,här bara -9..
Att träna är ju jättebra för alla!

Ha det gott o träna på....Kram

Dessan sa...

Millan: Jo det är lite myggfritt här uppe just nu :) Tur det är övergående:) Det är nog rätt så kallt hos er också. Tack för det, jo ponchon är skön...och billig...39 kr:) Kram

Rolle: Absolut får du beställa en med det märket på:) Men då vill jag se att du verkligen använder ponchon Rolle:)) eller är det frugan som ska använda den? Kram till er

Lennart och hans tankar sa...

Träning är bra.
Jag cyklar!

Kram

Husbilen-Ellen sa...

Jag gillar din poncho. Vad kreativ du är!! Hoppas din rygg blivit bättre. Du skulle vara här nere i varmare väder, så musklerna kunds slappna av mer. Kramar Elisabeth

Skicka en kommentar