onsdag 17 februari 2016

Barnbarnet och lite härlig upplevelse:)

 Eftersom vår äldsta son är pappaledig just nu så kom han hem med lille sonen Benjamin. Vi njuter av att få ha denna lilla juvel hemma hos oss. Farfar visade lille B när traktorn skottade utanför oss.
 Mamma Jonna följde hem till stan i helgen. Klart B ville ha koll på både mamma o farfar :) sötnosen.
 Jag, sonen och lille B tog oss en pulka tur i det vackra vädret vi haft. 
när man bor mitt i stan finns det inte så många ställen att åka pulka i backar....så det fick bli nere vid kajen i stan. Tyvärr så har lilleman blivit febrig o förkyld. Men det är konstigt vad dom små ändå orkar. Vi pysslar gärna om den lille just nu.

I går kväll gick jag ner till kajen i vår stad för att se om jag kunde se lite norrsken. Jag hade fått info att det skulle vara aktivitet...så vem kan låta bli att i alla fall titta...inte jag i alla fall :-))
Först var allt bara kolsvart med stadsbelysning....
....efter en stund började vädret ändra o  bli dimmigt....och Pow! kom hela himlen att öppna sig för en rejäl bioduk för mej. Det kändes som hela himlen kom emot mig...det var norrsken över heeeela himlen...jag visste inte vart jag skulle börja fota.
Det var huuur häftigt som helst!! Jag har aldrig varit med om all denna aktiviteten på en o samma gång. Men i går kväll..dagen före min födelsedag fick jag en extra present...norrsken! Jag älskar verkligen norrsken. Idag är det min födelsedag...o den har jag /vi fått fira tillsammans med äldsta sonen som är hemma i stan, och lilla barnbarnet såklart :-) Det är den bästa present en farmor kan få.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis på födelsedagen :)
Hade oxå gett hur mycket som helst för att så se norrsken på riktigt!! Häftigt Kram

Lennart och hans tankar sa...

GRATTIS i efterskott!

Häftigt med Norrsken!

Kram

Millans Värld sa...

Grattis på födelsedagen vännen!
Så roligt att få rår om liten, kan tänka mig att det är härligt.
Och du vilket läckert norrsken, fina foton.
Ha en skön dag!
Kram

Skicka en kommentar