torsdag 18 februari 2016

Dessan ett år äldre :)

Som sagt så har vi haft vår äldsta son hemmavid med lille sonen. Dom skulle stanna till på söndag. Men fick åka hem till lunch idag. Trist att dom blev sjuka hela familjen.
 Vi har haft en liten förkyld kille hemma hos oss sedan i Fredags. Jättekul har det såklart varit ändå. Och jätteglad har B varit ändå. Han är alltid en glad liten kille o vill busa ändå...trots feber.
Trots att vår son också fick hans sons smitta, så orkade dom ändå med lite kul. Vi gick in i gallerian här hemma..där dom har gjort ett lekställe för dom små. Inte var det speciellt mycket dom hade där att leka med...men det räckte för lille Benjamin i alla fall.
 Igår 17/2 gick vi till Piteå Stadshotell för att äta min födelsedags lunch. Jag, maken, sonen och barnbarnet. Det var jättemycket att titta på för honom...svårt att få i honom maten :-))
 Lite överraskande hade Benjamin med sig en present till farmor. Han var själv väldigt faschinerad av snörena på paketet:)) sötnosen. Men snäll ändå som gav mig paketet...snörena fick han såklart behålla :))
Visst blev jag lite rörd när jag fick ett halssmycke av lilla söta barnbarnet. Ett B..som Benjamin, och hans månadssten (Maj månad)  i en ängel. Oj det rörde om. Kommer att vara rädd om detta. :)

Vi hade en fin lunch tillsammans ...trots att min yngsta son och mina föräldrar saknades. Och så Benjamins mamma förståss...som var tvungen hem o jobba. Inte lätt när mina söner bor så långt bort från oss...hela 22 mil. Jo jag vet ...det har kunnat vara ännu längre än det. Men för mig är det absolut tillräckligt långt bort :)

I morgon bitti åker jag och Kjell med våra fina vänner Anders o Karin till Stockholm över helgen. Där ska vi självklart träffa våra andra kompisar Yvonne o Jakob. Ska bli så trevligt. :)

7 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Önskar er en trevlig helg i storstaden!

Kram

Maggan och Ingemar sa...

Grattis igen! Ett så fint smycke du fick. Visst är de underbara de små, vi längtar efter våra också. Tur det finns film via telefonen och Skype så vi hinner med i utvecklingen det går fort nu. Kram på dig och hälsa Yvonne och Jacob.

Millans Värld sa...

Vilket jättefint smycke du fick.
Kram

Rolle o Carina sa...

Grattis,jättefint var det!
Ha det gott i Sthlm :-)

Kram

Susanne Persson sa...

Ett STORT grattis, ha det så trevligt i huvudstaden i helgen. Vilken fin present från Benjamin. Kram från Sven & Sussi

Kors och Tvärs sa...

Vilken lycka - Grattenäran
Kram

FREEDOMtravel sa...

Grattis i efterskott!
SV: Vi hade också hoppats på att träffa er på mässan! Vi var där en stund i lördags men jag fick så rysligt ont i magen (vi har båda haft magont i snart två veckor) så vi blev tvungna att åka hem tyvärr… Det får bli en annan gång!

Skicka en kommentar