torsdag 25 februari 2016

Umeå resa och hemsydd mössa

 '
I går hade jag sån tur som fick åka med 44 mil tur o retur..till Umeå o våra söner :).  Våra kompisar är så sugna på att köpa en husbil och ville till Umeå för att titta i alla husbilsbutiker :) 
 Men naturligtvis så hade vi en del fyrbenta efter vägen också...dom käkade salt...det är nackdelen med att E4 saltas...då kommer renarna upp på vägen och olyckan är ett faktum. Nu var det ljust och vi såg dom tydligt så det gick bra. Dom är rätt fina ändå renarna.:)
Jag mötte upp och träffade sönerna o lilla Benjamin för att äta lunch. Yngsta sonen jobbar nästan bredvid denna restaurangen...så det passade så bra. Jag hade med mig en nyinköpt bok med ljud i sig...till lilla B. Han tyckte att det var så kul att titta i den med sin bus farbror:))
 Efter lunchen lämnade vi av vår yngsta son och åkte vidare. Jag o äldsta sonen åkte till Intersport. Där hittade vi några små fina Adidas skor till lilleman. Naturligtvis måste farmor handla:))
När vi kom fram hem till deras hus måste ju jag såklart fota honom igen:) Mössan har jag sytt åt honom, tröjan har jag stickat och skorna var inköpta igår från mej...tip top farmor:)) Allt för farmor och farfars sötnos. Jag smälter varje gång vi träffas...dessa fina ögon och långa ögonfransar, och hans eviga glada leende.

När vi var till Stockholm o sy-mässan köpte jag som sagt lite tyg. Uggletyget som ligger tvättat o klart uppe i högra hörnet på bilden nedan..som dessutom är ekologiskt tyg. 
 Det blev en mössa till mej och en mössa till barnbarnet :) Självklart ska lilla Benjamin ha en likadan mössa som sin farmor :)) eller jag som han...hahaha.
Nu är det bara till att vänta o se om det blir nåt av dessa husbilar dom tittade på. Kan väl avslöja att det var Adria Sonic och LMC som var objekten i går. Kl 17.00 kom hämtningen och det var redan dags för hemresan. Oj vad denna dagen gick fort. Det är inget vidare kan jag säga. Jag blir lika ledsen varje gång vi skiljs åt.

Tack fina familj för i går. Längtar redan till vi ses igen.

5 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Klart att vännerna skall köpa bobil!
Det får ni se till!

Kram

Rolle o Carina sa...

Köper de en ADRIA blir de supernöjda!
Kul för er att få träffa Fina Benjamin.
Han har verkligen fina ögon :-)
Ha det gott o njut....Kram

Millans Värld sa...

Vad roligt att du fick träffa sönerna och barnbarnet även om det blev en hastig tripp fram och åter.
Ha en fin kväll!
Kram

JoY sa...

Han är såå söt i sina nya kläder
Kramiz

Husbilen-Ellen sa...

Gosebarnet blev så fin med allt du gjort! Mössorna var läckra!

Skicka en kommentar