onsdag 1 juni 2016

Barnvakt

Jag älskar verkligen att vara i denna stan. Det är så underbart att få vara där vi har våra barn o barnbarn. Ungdomarna har målat huset hela dagen sen tidig morgon. Och jag får ta hand om denna fina lilla kille. Jag blir bara mer o mer kär i honom ska jag då säga er:). Han har sina sätt att charma farmor nåt kopiöst haha. Vi har haft så fina dagar nu här i massor med värme och sol och inte en droppe regn. Hoppas det håller i sig så dom hinner med att måla medan jag är här nu o tar hand om lilla sötnosen.
 Lilleman älskar att dra ut alla lådorna i köket och dessutom ställa sig i den under ugnen. Som tur är så är det en ugn som inte blir het utan går att ta på trots den är på. Han har ett par ny sydda mjukisar som jag gjort åt sötnosen. Passar perfekt att ha här hemmavid o mysa på i.

Sen har jag faktiskt köpt en dammsugare på 12 volt till husbilen. Vi hade tittat på nätet och det var så många som berömde denna...så vi slog till, och jag hämtade ut den här i Umeå där jag är just nu. Dom fanns ingenstans nära oss annat än här hos sönerna i Umeå.
Det blir spännande när Kjell kommer ner hit till oss med husbilen i helgen. Då får vi testa den här. Hoppas nu att den är lika bra som alla säger. Det återstår att se:)) 

Nu hoppas jag också att yngsta sonen kryar på sig så han orkar med besök. Jag o lilleman var o handlade lite mat till honom så han får i sig nåt nu när han är sjuk. Sen satt vi en stund ute på hans altan så jag fick se honom o höra hur han mår. Han har ju så himla fin uteplats. Känns bra att kunna hjälpa båda sönerna när jag är här. 

4 kommentarer:

Matts Torebring sa...

Dammsugaren såg fräck ut, hoppas den suger bra också. Kram

Millans Värld sa...

Vad mysigt att du får rå om det där lilla hjärtat.

Kram

Lennart och hans tankar sa...

Barnpassnig är en trevlig sysselsättning!

Kram

Kors och Tvärs sa...

Så mysigt! Krya på sej till andre sonen
Kram

Skicka en kommentar