tisdag 7 juni 2016

Dammsugare 12 v

 Vi har haft en liten uppladdningsbar dammsugare i husbilen. Men nu sjöng den på sista versen. Batterierna orkade inte ladda upp och jag kunde inte dammsuga hela husbilen ens med den dammsugaren. Vi blev så less...så nu har vi investerat i en liten rackare på 12 volt.
Det känns bättre att bara plugga in i 12 volts uttagen för att kunna dammsuga. Då känner man sig oberoende, för jag kan alltid dammsuga när jag vill :) Sen att det följde med denna fina väskan också. Ännu bättre :))

Liten, behändig, kraftig och suger upp smågrus i ett nafs. Vi är jättenöjda över detta inköp. Den funkar jättebra o är jätte behändig och lätt, sen att man har en liten dammsugarslang också...PERFEKT !! :) Håll den bara i handen i handtaget när du dammsuger. Den är helt suverän:)
 Har även inhandlat lite värmeljus i plast till husbilen på Ikea. Jag har upptäckt att dom andra batteriljusen jag hade smälte när det blev varmt. Tur jag var observant för dom höll på att förstöra där dom stod. Nu åkte dom ut och dessa in istället :)

11 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Prylar är bra att ha!

Kram

JoY sa...

Smart och liten ser den ut att vara också så man pula undan den någonstans.
Kramizar

Millans Värld sa...

Vilka smarta saker det finns att köpa.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram

Gunilla Strand sa...

En sån har jag oxå kikat på! Väntar till vår gamla går sönder.
I veckan letade jag upp ditt inlägg om blöjtårtan :) Mickes bror ska snart ha barn och jag tänkte göra en sån. Jätteroligt!!! Men hur gjorde du för att få alla på plats om du förstår hur jag menar. Gummiband om alla blöjorna eller hur gör man??
I alla fall - tack för tipset, ska bli jättekul att göra i alla fall!!
Kram

Rolle o Carina sa...

Liten fin nödvändig dammsugare!
Tråkigt nog blir det damm i Bobilen :-)

Ha det gott....SommarKram

Dessan sa...

Gunilla: det var vår yngsta son som gjorde blöjtårtan åt sin bror. Så tyvärr vet jag inte hur han gjorde. Men om du googlar så hittar du säkert fler tårtor :) kram

Dessan sa...

Gunilla: när jag tänker efter så tror jag att det gick åt en massa gummiband :))

Gunilla Strand sa...

:-) Tack för hjälpen
Pyssligheten har gått i arv förstår jag!
Ha en go helg Kram

Dessan sa...

Gunilla: jo pyssligheten har gått i arv till båda sönerna:) Dom är jätte påhittiga båda 2. Med livlig fantasi kommer man långt :-) kram o lycka till

Matts Torebring sa...

Mycket kloka inköp, tycker jag. Kram

Lena bloggar sa...

Skönt med nya dugliga praktikaliteter! Själv städar jag med vår fast installerade 220V centraldammsugare som är toppen för vår del.

Skicka en kommentar