tisdag 7 juni 2016

Dammsugare 12 v

 Vi har haft en liten uppladdningsbar dammsugare i husbilen. Men nu sjöng den på sista versen. Batterierna orkade inte ladda upp och jag kunde inte dammsuga hela husbilen ens med den dammsugaren. Vi blev så less...så nu har vi investerat i en liten rackare på 12 volt.
Det känns bättre att bara plugga in i 12 volts uttagen för att kunna dammsuga. Då känner man sig oberoende, för jag kan alltid dammsuga när jag vill :) Sen att det följde med denna fina väskan också. Ännu bättre :))

Liten, behändig, kraftig och suger upp smågrus i ett nafs. Vi är jättenöjda över detta inköp. Den funkar jättebra o är jätte behändig och lätt, sen att man har en liten dammsugarslang också...PERFEKT !! :) Håll den bara i handen i handtaget när du dammsuger. Den är helt suverän:)
 Har även inhandlat lite värmeljus i plast till husbilen på Ikea. Jag har upptäckt att dom andra batteriljusen jag hade smälte när det blev varmt. Tur jag var observant för dom höll på att förstöra där dom stod. Nu åkte dom ut och dessa in istället :)

11 kommentarer:

  1. Smart och liten ser den ut att vara också så man pula undan den någonstans.
    Kramizar

    SvaraRadera
  2. Vilka smarta saker det finns att köpa.

    Ha en fortsatt fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. En sån har jag oxå kikat på! Väntar till vår gamla går sönder.
    I veckan letade jag upp ditt inlägg om blöjtårtan :) Mickes bror ska snart ha barn och jag tänkte göra en sån. Jätteroligt!!! Men hur gjorde du för att få alla på plats om du förstår hur jag menar. Gummiband om alla blöjorna eller hur gör man??
    I alla fall - tack för tipset, ska bli jättekul att göra i alla fall!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Liten fin nödvändig dammsugare!
    Tråkigt nog blir det damm i Bobilen :-)

    Ha det gott....SommarKram

    SvaraRadera
  5. Gunilla: det var vår yngsta son som gjorde blöjtårtan åt sin bror. Så tyvärr vet jag inte hur han gjorde. Men om du googlar så hittar du säkert fler tårtor :) kram

    SvaraRadera
  6. Gunilla: när jag tänker efter så tror jag att det gick åt en massa gummiband :))

    SvaraRadera
  7. :-) Tack för hjälpen
    Pyssligheten har gått i arv förstår jag!
    Ha en go helg Kram

    SvaraRadera
  8. Gunilla: jo pyssligheten har gått i arv till båda sönerna:) Dom är jätte påhittiga båda 2. Med livlig fantasi kommer man långt :-) kram o lycka till

    SvaraRadera
  9. Mycket kloka inköp, tycker jag. Kram

    SvaraRadera
  10. Skönt med nya dugliga praktikaliteter! Själv städar jag med vår fast installerade 220V centraldammsugare som är toppen för vår del.

    SvaraRadera