måndag 11 juli 2016

Helg i Umeå

Denna helgen som varit har vi tillbringat i Umeå hos våra söner , Jonna o söta lilla Benjamin. Vår yngsta son Gabriel har fyllt lite halvjämt..25 år. Tänkte då att det skulle bli lite positiv energi för mig att åka dit. Och visst blev det :) Jag hade jättejobbigt i lungorna o orken sviktade lite när vi åkte. Men det gick riktigt bra för varje dag. Tack fina familj för den helande energin ni ger mig.
( oj så suddig bild )
Hur som helst..så tog vi husbilen. Jag ville ha mitt egna hus med mig när vi åker o jag är lite knäckt. Men det är så trevligt med eget hus också:)) Visst får vi sova hos sönerna, men nu blev det såhär.
När vi åkte var det regn o rusk. Men vi bryr oss inte när vi ändå sitter i husbilen på väg:) Jag fick den äran också att lyssna på vår nya stereo som Kjell beställt och monterat in i husbilen. Riktigt fin var den. :) 
När vi kom fram hos lilla barnbarnet så kom lilleman in direkt hos farmor i husbilen. Jag hade gjort honom ett eget tenntråds armband. Och det passade perfekt trots att jag inte hade något mått på lilla handleden hans:) ..man är väl farmor...sånt vet man:))Trivdes gjorde han också i det.
 Kjell fick en försenad present av lille Benjamin. Dom har väntat 1 månad på denna leverans, men den kom precis lagom till att vi anlände hem hos dom:) Kjell blev jätteglad när han öppnade upp och såg vad som stod på muggen. Vilket fint minne :) Så många fina bilder på lilla sötnosen.
Vi har ju som sagt väntat med att få uppvakta sonen Gabriel. Men i lördags var det nu dags :) Lite presenter hade vi med oss. Och ett hemmagjort kort hade jag gjort åt honom. Han ska med en kompis till Barcelona på semester. Självklart blev det lite reseinspirerat kort. Flygplanet gjorde jag i Barcelonas färger rött och gult. Och han kollar in alla detaljer :-)
Lite resevaluta måste man såklart också ha. Eftersom vi inte har Forex hemmavid hos oss så åkte vi in till stan i Umeå direkt och hämtade ut lite fickpengar till resan. Sen åt vi middag tillsammans hos honom. Jag suckade när jag märkte att jag inte fotat den fina gräddtårtan han bjöd oss på.....o middagen som vi alla åt tillsammans hos farbror/lillebror/son/svåger. Men supertrevligt hade vi alla tillsammans. 
Söndagen blev lite trallskruvande. Inte hinner man så långt när det är så stor altan o vi har en bit att köra hem. Men en bra bit hann Kjell o Christoffer att skruva. Lillebror Gabriel och Christoffer hade gjort ett kanonjobb i veckan och gjort ett superbra underarbete till altanen. Vilket fantastiskt jobb dom gjort tillsammans.

Jonna kom ut med såpbubblorna till Benjamin. Farbror Gabriel blev populär när han "bubblade" rejält med bubblor:)
Det kommer att bli jättebra detta för dom. Härligt att kunna gå ut på altanen eftersom dom inte har någon gräsmatta ännu. Lille Benjamin hann med en badstund i badbaljan innan vi skulle åka hemåt.
Lilla gladskiten:)

I veckan kommer lilla sötnosen och hans föräldrar hem några dagar för att hälsa på. Det är kul att göra nåt annat också under semestern för dom :) Dom kommer att hälsa på oss och Jonnas föräldrar i stan denna veckan. Dom har jobbat så bra nu med huset att dom behöver nog ett avbrott i byggandet. Ska bli kul att pussa på sötnosen igen snart:))

8 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Alltid bättre att bo i sin egen lya!

Kram

Millans Värld sa...

Vad mysigt att ni träffas så snart igen.
Som jag skrivit tidigare, han är en riktig goding, ditt barnbarn!

Kram

Matts Torebring sa...

Fint hus de bygger! Kram

Margaretha Lillvik sa...

Måste vara skönt att komma hemifrån för några dagar och dessutom få umgås med barnbarnet. Nu är de i den mysigaste åldern. Så bra att ha lillebror i samma stad och som hjälp med bygget. Krya nu på dig och ta det lugnt med barnbarnsbus :) Kram

JoY sa...

Han växer så det knakar ser jag. Fin bild med såpbubblarna i förgrunden. Kul att se hur huset tar form och fint blir det.
Kramizar

Dessan sa...

Lennart: Jo visst är det bra. Men jag gillar att sova inne hos sönerna också:) Kram

Millan. Det är 1 månad sedan vi träffades sist, pga att
jag varit sjuk så länge. Men visst är han en liten goding
sötnosen våran:)) Kram

Matts: Jo det är ett jättefint och stort hus dom byggt. Kram

Maggan: Jo det var riktigt mysigt att kunna komma hemifrån o ladda batterierna lite. Det händer saker hela tiden med lilleman, då är det kul att kunna vara med:) Dom har det bra brorsorna, som har varandra i samma stad o tar hand om varandra. Tack snälla...kämpar på varje dag. sötnosen kommer hem hos oss i morgon. Jag längtar redan :) Kram

Joy: Jo han växer, det tycker vi också mellan varje gång vi ses. Såpbubble bilderna gillade jag också. Det blir verkligen fint deras hus. Dom har gjort en bra jobb.:) Kramiz

Lena bloggar sa...

Rent mys är härligt! 💟

Husbilen-Ellen sa...

Underbara bilder att minnas!

Skicka en kommentar