tisdag 6 december 2016

Lite sylust :)

Har verkligen fått tillbaka mitt sy intresse igen och det känns så jätteroligt att få göra det man gillar och när min kropp är med. Har också drömt om att få göra mina egna märknings etiketter att sy på kläder och mössor som jag själv har sytt.

Så jag slog slag i saken och beställde min egna design:-) Och idag kom leveransen...1000 stycken:-)) jiiiipppii...Jo jag klarar mej nog ett tag nu:)
Jag är sååå himla glad över dessa:) Nu är det bara att börja märka dom plagg som jag redan sytt för ett tag sedan. 
Sydde mej några plagg till eftersom jag inte hittade nåt i butikerna. Då får jag ju precis det jag själv vill ha på mej :) Den till vänster har jag sytt till min väninna Tarja, en klänning som hon blev så glad över och jag blev glad att jag gjorde nåt som gjorde henne så glad.....resten är mina :)
 Hittade på Pinterest detta sybord som jag gärna skulle vilja ha också....men jag får väl nöja mig med en större skrivbordsskiva med ben, så jag har någonstans att skära ut mönsterdelarna på. :)
Kanske man ska fråga maken om han har lust att snickra lite...haha....

14 kommentarer:

  1. Spännande med eget klädmärke. Då kanske detta märke poppar upp i affärerna om ett tag..:)

    SvaraRadera
  2. Jösses, vad duktig du är .😃

    SvaraRadera
  3. Husisblogg: Haha nej det tror jag inte att märket gör :) Men kul att kunna sätta egen märkning på dom jag syr för eget bruk och nära och kära :)

    Carina: Men tack söta du. :)

    Lennart: Tack snälla du. Kram

    SvaraRadera
  4. Häftigt med egna etiketter.

    Kram och ha en toppendag!

    SvaraRadera
  5. Millan: Jo det är lite kul:) Kram tillbaka till dej

    Husbil och Resor: Det är roligast att sy till mitt barnbarn såklart. Det ligger mig varmast om hjärtat...men även lite nytt i min egna garderob är kul:)

    SvaraRadera
  6. Du är så kreativ Dessan och fint blir det. Klart att Kjell snickrar ett sådant bord till dig. Själv så kryper jag runt på golvet och klipper till hihihi
    Kramiz

    SvaraRadera
  7. Joy: Det är roligt när man vet vad man ska sy:) Sen att glädja någon annan är ju det bästa. Krypa omkring är det jag också får göra nu...sen ska man komma sig upp från golvet också sen :-) haha. Kramiz

    SvaraRadera
  8. Så grymt duktig du är! Klart mannen vill snickrs lite...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imelda: det tror jag också att han vill😆 Hoppas jag ☺️

      Radera
  9. Fina plagg du får till, jättesnygga o kul med ett eget märke! Verkar ju funka utan ett dyrt komplicerat sybord om det är hälsosamt bekvämt för dig ändå :-)

    SvaraRadera
  10. O vilka fina plagg och så roligt att kunna märka dem! Fiffigt :)
    Kram

    SvaraRadera
  11. Lena: japp visst fungerar det att sy som jag gjort nu. Men min rygg vill ha nåt bekvämare när jag skär ut mönsterdelarna:) lite jobbigt att krypa på golvet. :)) Tack söta du för fin komplimang. Kram

    Kors o Tvärs: Tack snälla du. En kul grej som förgyller, att få märka det jag sytt. ☺️👍🏻Kram

    SvaraRadera
  12. Vad duktig och snabb du är på att klippa och sy!!!

    SvaraRadera