tisdag 9 maj 2017

Benjamin 2-år 2017.

Eftersom jag var sjuk när lille barnbarnet fyllde 2 år den 1 Maj så har vi varit ner till familjen i Umeå i helgen istället och firade honom och fått umgås våran familj. Lite vitaminkick för mig som ff känner mig sliten i lungorna pga astman. (Klicka påbilderna så syns dom skarpare)
När man fyller år och ska bjuda på fika bjuder Benjamin på virkade kakor som farmor och farfar köpt till honom i present :)
Benjamin fick såklart en husbil av oss också i present..."Dä faffa bila" säger han till husbilen...det är farfars husbil :) Det blev en av favoriterna i present.
 Naturligtvis hade vi ordnat en tårta också till vårat försenat födelsedagsfirande.
 Det var spännande när vi tände ljuset på tårtan och de blomblad med ljusen som fälldes ut, och den började spela ja må du leva så hade han full upp att blåsa ut alla ljusen runt speldosan :) Sen blev det att äta en bit tårta också för honom. Mums den var god.
Benjamins stora favoritpaket var långtradaren med traktor och lastbil på . Han blev såååå glad över den så han vibrerade hela lillkillen:) det var roligt att se.

 Farbror är Benjamins stora stora favorit. Han älskar att få leka med farbror eller bara få sitta i knäna och titta på bilder och filmer :)
Det var 20 grader varmt så vi kunde sitta ute och grilla grillspett ....oj! så skönt det var och uppskattat av oss alla.
 Benjamin har hunnit med att tvätta pappas bil med farfar i helgen också medan föräldrarna jobbade. Det gillade han skarpt, speciellt när han fick stoppa ner hela armen i det skummande varma vattnet :)
 ...roligast var det nog att stoppa ner hela armen i hinken i det skummade vattnet :..haha. Skum på kläder och i ansiktet men roligt hade han vårat lilla hjärta:)
Vi har hunnit med lite lek i lekparken också där dom bor. Kul med lite bus med pappa:)

Vi har haft en härlig helg med fint väder och grilldagar för oss. Att få umgås och ha trevligt med familjen så kunde vi glada köra hem husbilen som nu dessutom är nyservad i Umeå och dessutom med nytt pollenfilter, det känns tryggt för mej.

Hejdå !! vinkade lille Benjamin i sina nya uv badkläder som vi köpt till honom i födelsedagspresent när farmor och farfar åkte hem. Vi ses på 2 veckor igen när vi kör neröver för att träffa alla vänner vi har i södra delen av Sverige. Då är det några veckors semester för oss.

10 kommentarer:

 1. Vilken fin helg ni haft och så mysigt att få umgås med barnbarnet.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mys Mys det syns att ni har haft en härlig helg tillsammans. Kul att han fick en husbil men inte har ni bytt till en alkov😄 Spelande ljus har jag aldrig sett var finns det att köpa?
  Kramizar

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig helg ni haft å vilka fina presenter Benjamin fick. Var kan man köpa virkade kakor? Superbra present!

  SvaraRadera
 4. Lennart: Jo det hade vi verkligen. Vitaminkick för mej som är lite knäckt ff. Kram

  Millan: Det är så mysigt att få träffa sönerna och lilla barnbarnet såklart:) Kram

  Joy: Jag tyckte att den där husbilen liknade mest en helintegrerad husbil. Skulle ha satt på carthago logo på den däremot :) men han gillade den helskarpt lilla sötnosen:). Ljusen har vi beställt från Wish. Vi har ett gäng hemma. Benjamin gillade ljusen och musiken framförallt:) Kramiz

  Imelda: Jo vi hade det trevligt i helgen och lite paketutdelning blev det :) Dom virkade kakorna beställde jag av en tjej som är superduktig på att virka och har bra pris: Tanja Gustavsson https://www.facebook.com/taggen86. Jag länkar här så kanske du hittar henne. Hon har massor med olika kakor, frukter...ja allt du vill ha virkar hon :) Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken trevlig helg ni fick!
  Krya på dig Kramar

  SvaraRadera
 6. Åh så trevligt med småbarns kalas, de små är så gulliga o kul att göra kalas för!

  SvaraRadera
 7. Visst är det fantastiskt att få vara med de små!! Blir bara förvånad att åren går så fort!

  SvaraRadera
 8. Så trevligt att få träffa familjen och de små liven. Den man,igen ägaren ska med få träffa sina brorsbarn snart, han ska passa de nästa helg då deras föräldrar ska på weekendresa.

  SvaraRadera