torsdag 24 augusti 2017

Lite mystid med sönerna

 Igår kom vi fram till sönerna m familj. Vi åt våran medhavda pitepalt och efterrätten som var blåbärspaj tillsammans 👍. Efter all den maten kände vi att vi ville ut och röra på oss, så vi tog sönerna och åkte till Umeås långa frisbeegolfbana.
 Jag fick till ansvar att skriva upp poängen och fotografera alla roliga poseringarna när dom koncentrerade sig innan kasten 😃. Här hade Christoffer hamnat i skogen.

 Det var så härligt ute o den långa banan gjorde att vi höll oss varma.
 Här hade Kjell en snygg pose när han skulle kasta 😃
 Solen kom fram emellanåt o då var det riktigt härligt i solen. Gabriel stod längst bort och kastade mot mej där golfkorgen var. Jag tänkte:-jag står väl kvar och fotar 😃 om ni ser längst ner i högra hörnet tog frisbeen en högersväng från mitt håll.
 Det är ju rätt mycket skog att vandra igenom till nästa banan också. Det är där man får rejält med motion o det är ju jättebra.


 Sista korgen koncentrerar sig Gabriel innan han tar i utav bara den och kastar iväg 😊
Tack söta ni för en jättemysig kväll tillsammans. Sen har vi pussat och kramat Benjamin, vårat lilla 💗så vi klarar oss till vi kommer hem igen och ska sköta honom när föräldrarna ska på fest. Det blir också mysigt 😍. Men först ska vi nu rulla vidare söderut med husbilen, träffa vänner, se oss om i Sverige och till slut avsluta på Gekås stora gula varuhus och till sist Elmia Husbilsträff. Vi ses 😘

4 kommentarer:

 1. Trevligt att kombinera motion med något roligt.

  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Ingen risk för paltkoma med den motionen efteråt
  Kramizar

  SvaraRadera