onsdag 7 mars 2018

Vår väns födelsedagspaket o hemsytt

I går den 6 mars fick jag sjunga 07.10 för våran fina vän Jakob Jakob som fyllde år. Vi har gnuggat våra båda huvuden jag och Kjell för att hitta nåt vettigt att skicka till honom o hans födelsedag.

Kjell hittade denna fina mössan som vi skickade till honom plus en annan fiffig husbils sak 😄, självklart ville jag att Kjell skulle testa den först så jag såg att det var perfekt och snygg innan paketet skickades vidare till Stockholm.
 
Vi har själv såna här mössor när det är riktigt kallt ute och kallt och blåsigt har vi haft över hela landet nu, därför tyckte vi att det skulle vara perfekt att få en uppdatering av en annan Piteå mössa som Jakob fått av oss och använder flitigt😃. Nu kan han gå ut och skotta med snöslungan utan att frysa.
 Jag har slutat att göra grattiskort, men när dessa 2 fyller år gör jag såklart ett enkelt kort👍
 Idag har vi varit på promenad efter det att Kjell kom hem från jobbet. Tala om att det hänger istappar från många tak....
 ...och jag gillar att fota dom också😂
 Dom 2 i mitten har jag bara fotat med mobilen och dom andra med kameran. Därav lite skillnad på kvalitén på bilderna.
Inte riktigt så bra att det hänger en massa intappar från villor kan jag tänka. Men det är ändå fint för att fota dom 😁😆.
 Igår sydde jag fler shoppingkassar/påsar av ett annat rätt häftigt tyg som jag hade köpt till detta projekt😄Visst är det rätt häftigt med alla badande kvinnor ?😂
Nu kan man shoppa med en riktigt kul kasse att stoppa ner varorna i😉
2 st hänger nu klara i hallen färdig för att gå på shoppingtur.😄

5 kommentarer:

  1. Tittar in och önskar dig en härlig dag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för Jakobs fina present.
    Oj vilka istappar, det är inte så bra med sådana tappar. Aj aj om man får en sådan på sig.
    Roligt tyg till kassarna hihihi
    Kramizar

    SvaraRadera
  3. Under några dagar förra veckan krävdes det verkligen en rejäl mössa.

    SvaraRadera
  4. Så mycket fin du fixar till :D
    Uj uj vilka istappar, men det är ju bra för utan "dagsmeja" blir det ju ingen vår. Det är för härligt när man hör hur det droppar och fåglarna kvittrar
    Kram

    SvaraRadera
  5. Istapparna är fina på kort, men det måste vara mycket energilekage från en del villor. Tyget till kassarnavar härligt!

    SvaraRadera