måndag 7 oktober 2019

Husbilsklubbens ställplats i Rosvik, Piteå

Dom som känner oss vet att våra goda vänner är Leif och Rose-Marie. Leif är också ordförande i Husbilsklubben så då får vi en del info av honom😉.... det är inte så illa det inte 😄När vi kom inrullandes vid Royal tog jag denna kompass så dom som inte varit hit kan hitta hit ....
 Så i söndags när vi åkte hemåt efter vår husbilshelg svängde vi förbi Folkets Hus och Royal i Rosvik dit vi aldrig varit förut faktiskt. Vi körde runt huset till andra kortsidan och där hittade vi rummet som man måste få en kod av för att komma in av ...jo just det: Av Leif då såklart 😂. Den koden tackar vi för goda vänner.
 När man är medlem i Husbilsklubben får man tömma här i den lilla byggnaden gratis, eller så kan man tömma och fylla om man parkerat på ställplatsen som finns tillgänglig här bredvid på grusplan..
 Kjell slog en pling och kom sig in i huset...men nu har vi kvar den koden till nästa gång.👍
 Ett superfint rum som var jättefräscht och till o med en rosa vattenslang👌😄
 Här ovan finns då info om denna ställplatsen och vad det kostar att stå här med eller utan ström med husbilen.
Kändes otroligt skönt att kunna tömma på detta smidiga sätt och sen kunna köra in husbilen i vårt husbilsgarage eftersom vi numera bor i lägenhet.
 Kändes som ett stort hav denna stora husbilsparkering .Tusen tack Husbilsklubben för denna service som vi har här uppe i Norrbotten. Kram till er vänner Rose och Leif.

6 kommentarer:

  1. Han är då överallt dem där Leif, men han är ju samtidigt trevlig att ha att göra med :) .
    Bra med dessa platser som Husbilsklubben sponsrar, då blir det riktigt utfört och medlemmarna får tömma gratis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur?😂Det är just det att dom är så trevliga båda två 👌Det skulle bara finnas fler av dessa ställen . Superbra gjort av husbilsklubben 👏🏻☺️Kram

      Radera
  2. Vilken fin service för HBK:s medlemmar. Kan vara bra att veta om vi kommer iväg norrut nästa år. Nu ska vår husbil strax få vila i sitt vinteride.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då kommer detta ställe till användning för er också 😄👍om ni kommer upplever mot våra trakter.

      Radera
  3. Vilken bra service och så härligt det ser ut. Mysigt med husbil, vi ska väl ta en sväng med husvagnen innan vi ställer in den tänkte vi. Trevlig helg.

    SvaraRadera
  4. Men så bra ordnat av HBK! Såna platser finns det tyvärr inte så många av Desto mer uppskattat, de som finns
    Kram

    SvaraRadera