fredag 4 oktober 2019

Utflykt med husbilen ;-)

Innan vi ställer undan husbilen i Umeå (22mil) från oss, där sönerna våra bor ville vi åka ut en sväng till innan dess. I helgen är det så fint väder så varför inte en tur till med bilen👍
 Det var vacker natur efter vägen och på många ställen fanns det inte ett löv på björkarna...ajaj är det redan vinter😁🌨
 Vi hade så fint väder när vi kom fram och parkerade oss vid Nikkala båthamn. Det var längesedan vi var här...men fortfarande lika fint, lugnt och trevligt .
 Här kostar det 150 kr / natt med allt inräknat.

Koordinater hit där vi står.
Vi hade tillgång till kök där det stektes köttfärs, så det blev lite tacos till middag. 
 Kjell har nyss snickrat lite till husbilen...så det blev en hylla för hans whiskeyflaska o glas...han är så nöjd med sitt nya verk.


Såhär blev det när allt var klart.
Kul att han kunde göra nåt av hyllan som vi ändå inte använde kaffebryggaren till. Tycker det blev dåligt kaffe så därför plockade vi bort den och han kunde sätta in sitt egna där inne.

Det verkar bli en fin kväll med vacker solnedgång 🌅

Trevlig helg

8 kommentarer:

  1. Fina bilder från kvällen ni fick. Tack för samtalet hihihi
    Kramizar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo vi flyttade ner oss vid vattnet istället och då fick vi detta att titta på istället:) Det är bra med husbil när man kan rulla till en annan plats om det inte blir bra med den första platsen. Tack själv ;-) Kramiz

      Radera
  2. Vad otroligt mysigt det ser ut.
    Ha en fin helg!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen rogivande vid vattnet. Kram

      Radera
  3. Vilka härliga bilder. Hoppas också få se lite drönarbilder av Kjelle.
    Smart med hyllan och riktigt fint! Mina ägare har inte hittat något riktigt användningsområde till den hyllan, detta då de inte dricker kaffe. Nu står det bara som ett tomt utrymme så alla tips som finns är bra att få.
    Trevlig helg och hoppas att ni får njuta riktigt mycket med er husbil denna helg.
    Kram till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hösten är vacker med alla färger och sen att få stå vid vattnet och titta ut gör inte saken sämre ;-) Kjelle är riktigt nöjd med sitt nya verk i husbilen:-)) Visst är det så att tipsen är roliga att få...kanske nåt är av intresse för någon :) Kram tillbaka till er

      Radera
  4. Sådana här fina hösthelger är ren och skär bonus! Vi vet precis vad som väntar och då njuter man ändå mer. Vi har en hel del att göra efter vår resa men kunde inte låta bli utan det blev en härlig eftermiddag i svampskogen (sedan hade vi arbete hela kvällen)

    SvaraRadera
  5. Vilken mysig husbilstur ni hann med! Och vilken fin whiskeyhylla! :)

    SvaraRadera