fredag 13 mars 2020

Nu har vi avbokat allt!!

I Augusti i fjol -2019 bokade vi vår Europa resa tillsammans med våra 2 söner, vi skulle ha åkt den 18/6 nu i sommar -2020. Ni som vet detta vet att vi skulle hyra 3 husbilar i Milano, köra runt i Italien och avsluta allt vid Disney i Paris....
 ....nu har vi avbokat allt och det känns jättetråkigt såklart men är det ett virus som härjar runt överallt i världen måste man stanna hemma för att inte spridningen ska fortsätta. Norra Italien är hårt drabbade och det var just dit vi skulle. Nu får vi se framåt och hoppas att man klarar sig...speciellt jag med mina astmalungor som ofta ofta får lunginflammation efter ett virus. Vi håller tummarna att sjukvården klarar alla som blir sjuka nu och att folk förstår allvaret och tänker sig för med allt just nu.

14 kommentarer:

  1. Tråkigt att ni behöver ställa in allt som ni har planerat i 1 år. Samtidigt är jag lättad att ni har gjort det, just med tanke på hur känslig du är och lätt kan få något som inte tillhör kroppen.
    Tycker att detta är ganska obehagligt nu som det utvecklas. På "jobbet" har det äntligen blivit besöksförbud.
    Nu tycker vi alla olika i detta med viruset. Själva tar vi avstånd från de som reser och går på folksamlingar. Hur andra gör kan vi inte påverka men nog är det konstigt att man inte kan hålla sig på hemmaplan tills detta har bedarrat. Med det inte sagt att vi klarar oss men vi gör så gott vi kan. Och ni verkar också tänka så.
    Kramizar till er alla från oss.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det var tråkigt men nödvändigt tycker vi också, hälsan går före resandet. Jo det gäller att försöka hålla sig lugn om det går...trots det kan vara svårt. Vi tycker likadant att hålla sig hemmavid under denna hemska perioden, sen hoppas man att alla gör likadant såklart. Kramizar

      Radera
  2. Bra beslut,nu håller vi oss också hemmavid,eller i Bobilen ensamma sen!

    Ha det gott......Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det känns så. Vi gör likadant som er. Kram till er

      Radera
  3. Ett bra beslut (om än tråkigt). Europa ligger kvar när det här förhoppningsvis bedarrat. Hade vi vetat vad vi vet idag hade vi nog inte åkt till Spanien heller. Nu får vi bara hålla tummarna att allt går väl och att vi kommer hem utan några virus.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så. Jo det gällar att hålla sig från andra som är sjuka så ni inte kommer hem med nåt virus så man smittar vidare. Vi håller tummarna också för vi måste verkligen tänka efter nu vad vi gör.

      Radera
  4. Vad tråkigt som ni längtat efter den resan. Men säkert också bra att ni genomförde detta beslut för det är nog det enda rätta som läget är just nu. Hoppas att ni kan åka något annat år eller att ni hittar på något annat roligt med era nära och kära.
    Kram till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo längtat det har vi verkligen gjort men vad gör man . Visst är det så att man måste göra det rätta just nu o avboka alla resor. Vi har pratat om att göra en resa tillsammans nästa sommar så vi får som sagt flytta fram detta o se vad och när det blir med familjen...vi tar en dag i sänder just nu. Kram till er

      Radera
  5. Det var nog rätt beslut. Italien finns kvar och vi får verkligen hoppas att det här viruset försvinner så småningom. Vi hoppas att komma med flyget hem på onsdag. Vem hade kunnat tro att det skulle utvecklas till en pandemi när vi bokade resan ner till Spanien. Vi träffar inte så mycket folk som tur är så nu får vi njuta av sol och värme tills vi ska hem. Vår planerade resa till tulpanernas land verkar också bli inställd. Var rädd om dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker vi också. Jag förstod snabbt att detta kommer att klassas som pandemi när allt har gått så fort. Vi får innerligt hoppas att ni får komma hem då. Visst är det trist när detta kommer när man planerat men hälsan går före alla resor i världen. Ta hand om er också o hoppas resan hem går bra.

      Radera
  6. Trist, men Italien finns kvar. Ha dé så bra inom landet! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är trist men vi överlever. Ha det bra ni också där ni är. Kramar

      Radera
  7. Tråkigt förstås, men det ska ju kännas bra och roligt att resa, inte oroligt. Just nu har vi också ställt in alla vårens resor. I sommar får vi se om vi kan rulla med husbilen, men det kan vi ju bestämma senare. Funkar det inte att rulla ner i Europa så blir det kanske Sverige, det återstår att se. Ta hand om er!

    SvaraRadera
  8. Visst är det tråkigt att behöva ställa in, en sådan fantastisk resa som det har kunna bli. Men det är inte förnuftigt att resa iväg som det är nu. Vi vet inte heller om vi kan åka tillbaka till Spanien i höst även om vi redan längtar tillbaka :p Men att minska denna farsot är viktigare.
    Kram

    SvaraRadera