måndag 1 juni 2020

Jävre ställplats

Hos oss uppe i Norrbotten har vi haft så fina somriga dagar så vi bestämde oss att åka ut med husbilen. Och dessutom tyckte kära maken att det var längesedan jag bloggade...och visst har jag varit slö och inte riktigt haft lust...inget har ju hänt 😂....men nu kan jag blogga sa jag...
 Vi packade husbilen och pyntade till den och åkte iväg en bit från där vi bor, ca 2 mil.
 Till Jävre ställplats utanför Piteå. 
Med mig har jag den superfina Morsdagsblomman jag fick av mina söner med familjer💞
Hit har vi åkt flera gånger .
 Vi tog en plats utan ström och den kostade 200 kr.
Här finns ett alldeles nytt servicehus med toaletter och tömning .
Här kan man tömma och fylla nytt färskvatten...vår husbil står närmast 😁
Detta är fyren i Jävre och den syntes nässtan inte från där vi står.....
....så jag gick lite närmare och fotade😄

Idag har vi det skönt här och i morgon åker vi vidare närmare och närmare Umeå 😍mot barnbarnen som saknar oss och längtar...och det gör vi efter dom också hela tiden.
💞💞

4 kommentarer:

  1. Oj, såg en fin husbil. Men stod den inte i Norrtälje nyss..?
    Men vad trevligt att ni har åkt på tur igen och att även bloggen fick ett nytt inlägg.
    Kan hålla med, ibland finns det väldigt lite att blogga om, ägarna ger mig ingen information och vad ska jag då skriva om?
    Denna tid är ju också så tråkig och för mina ägare får de iaf släppa allt det tråkiga när jag tar de på tur, hoppas att ni kände detsamma.

    Kram till er

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo nog är den fin alltid husbilen och du har så rätt. Vi plockade hem den och nu åker vi runt och njuter ett tag till.Visst är det väl så att det inte finns så mycket att blogga om just nu, men plötsligt händer det :-)Så är det verkligen ....att det tråkiga kan man lämna när man är på rull. Kram till er alla

      Radera
  2. Har ni tagit tillbaka er husbil från försäljning? Ett bra beslut i dessa tider när husbilen är perfekt att semestra i. Ha det riktigt gott och kul att få träffa barnbarnen även om det blir på avstånd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det ett perfekt sätt att campa och vi tycker att husbilen är fin självklart. Det drog i campartarmen så vi åkte en sakta tur mot våra söner och det är ca 2 timmar hemifrån som man får göra just nu.

      Radera