tisdag 16 juni 2020

Ställplatsen i Luleå

 Vi hade tid för att kolla upp husbilen vid Granec i Luleå, och där finns en ställplats precis bredvid butiken och vid vattnet.
 Detta är väl inte den bästa och finaste ställplats jag sett men det är härlig utsikt :) 
 Precis bredvid där vi stod fanns detta rummet "latrintömningen". Sen fanns det tillgång till toaletter, dusch, bastu och kök om man ville, som ingick i priset av 250 pix. Lite dyrt tyckte jag men det är väl för att denna platsen är precis i stan.

Vi åkte hit kvällen innan vi skulle lämna in husbilen för kollen, vi sov över här och sen fick vi komma tillbaka någon dag senare o hämta hem bilen igen o allt var ok.😄👍

4 kommentarer:

  1. Sådana havsplatser gillar jag, att nästan stå med fronten över havet.
    Sedan är det kanske dessa priser ägarna får vänja sig vid, tråkigt men sant. Blir iofs spännande att se hur mycket husbilar det kommer röra sig, för här nere verkar det ännu inte riktigt tagit fart och jag har alltid fått plats, trots att ägarna ibland kommit sent till platsen.
    Skönt att er husbil ”gick igenom” och var felfri, men det är ju en Carthago.. :)
    Kram till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo visst är såna platser fina , det tycker vi också.:) Det var bara en skruv som skulle tätas som Kjell kunnat gjort själv...men har man täthetsgaranti så vill man inte göra sånt själv...men nu vet vi att den är ok. Visst det är ju en carthago . Priserna på ställplatserna tycker jag verkar öka....lite trist men vi kan ju själva bestämma om vi vill stå där eller ej. Ibland är det trevligt att kosta på sig ;-) Kramar till er

      Radera
  2. Visst är det häftigt med ett riktigt "vattennära" läge hur än omgivningarna är. Sen kan man tycka 250 kr börjar närma sig campingpriser, men ett centralt läge kan man ibland betala lite extra för.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det absolut:) Visst är det väl så att priserna börjar likan campingpriser på ställplatserna, men så är det....om man vill stå centralt får man betala för det.

      Radera