tisdag 17 mars 2015

Det tinar bra i solen nu.

Vi har haft såna fina o soliga dagar hos oss. I söndags kunde jag o Kjell ändå ta oss en promenad i solskenet o ladda batterierna. Det var så skönt. Våran fina stadscamping håller på att tina upp. Bakom den vita skylten, på andra sidan vattnet..bor vi numera:) Nära och bra.
Vi hoppas kunna stå här med husbilen i påsk, med goda vänner. Men det känns tveksamt just nu...eftersom det tinar så fort, blir det mjukt o lerigt på marken, och då vill dom nog inte ha några campare som förstör underlaget med tunga bilar och husvagnar.

 Men vi lever på hoppet...som vi gör hela tiden just nu.

12 kommentarer:

  1. Fint soligt väder även uppe hos er. Ni kan rulla ut till Pite Havsbad om det inte går att stå på Kajen. Hoppas ni kommer iväg.
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Härligt med sol och blå himmel! Det blir ju vår även i Sverige :)

    SvaraRadera
  3. Visst är det härligt med sol.
    Vi har fina dagar här med!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Efter Påsktid brukar det tina på allvar men svårt o låta bli en hubilsutflykt om det är möjligt ;-)

    SvaraRadera
  5. Fin tid som kommer med Bobilsväder!

    Ha det gott/Kram

    SvaraRadera
  6. Än ser det inte så inbjudande ut, men solen torkar upp och smälter isen. Kram & Må gott

    SvaraRadera
  7. Det är helt underbart när snön börjar tina. Det enda problemet är att det blir extra jobbigt när man har en hund med korta ben. Det är duschen som gäller då efter varje runda. Vi har passerat det stadiet, här ryker det av gruset (krossanden) på vägarna. Dom har tyvärr inte börjat sopa ännu.

    SvaraRadera
  8. En härlig tid går oss till mötes. Skönt att se att du är ute på promenad!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Ja nu är vi ju på väg hemåt så nu hoppas vi att solen stannar kvar tills vi kommer hem :) våren är ju något man inte vill missa.

    SvaraRadera
  10. Att luta sig mot husväggen och känna solen i ansiktet samt att höra hur det droppar från taken.......då är våren inte långt borta 😎

    SvaraRadera
  11. Vilken fin himmel du bjuder på! Tack för kommentarer. Jag har varit dålig på att följa under en tid,men nu ska jag läsa igen! Elisabeth

    SvaraRadera