söndag 22 mars 2015

Palt middag

I helgen blev det en liten lugnare helg. Våra söner kom hem till oss..o även Jonna med sin bäbis mage:)  Oj vad det är mysigt att stryka på den magen...men lill killen var så lugn i magen, så inte fick man känna någon spark.:)  Men det är inte många veckor kvar nu till..så får vi hålla honom istället.

Käraste maken gjorde middag till oss alla i går,...7 personer. Det blev palt...mums så himla gott det var. Det tyckte vi alla. Han är duktig på sitt palt fixeri:))

Till efterrätt hade vi redan inhandlade ingredienser till en banoffe pie. Meeen så gott det också var:)
Jag gillar palt och jag gillar grädde. Så det var mycket gott denna middag.

En helg går fort när sönerna o Jonna är hemma. Jag vill inte dom ska åka hem redan. Känns som dom nyss kom. Men så är det tyvärr. Men det dröjer inte länge förrän vi ses igen hela familjen. Det ser vi fram emot.

Idag kommer snön hos oss. Det har blåst så kallt dagarna före..o nu är snön här. Hoppas att det inte blir så mycket bara.

5 kommentarer:

  1. Instämmer Mums såå gott det är med palt.
    Vi fick också lite snö, vägarna är torra och fina. Vinden är riktigt kall hua hua.
    Kul att bäbbin kommer snart hihi
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Palt vet jag inte om det är gott? Det har jag aldrig ätit. Desserten skulle jag inte säga nej till, den såg god ut. Kram & Må bra

    SvaraRadera
  3. Jag tycker banoffe pie såg ljuvlig ut, inte för att jag vet vad det är. *L*
    Palt gå tyvärr inte ner i denna människa, norrländska som jag är.
    Ha en fin Måndag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Palt var det många år sedan jag gjorde. Minns att det dagen efter koket var så jättegott att steka dem i bitar (om det blev nåt kvar vill säga.... )
    Kram

    SvaraRadera