onsdag 8 april 2015

Brödrost i husbilen

Nu är planeringen för vår semester i gång. Packningen som ska till husbilen står redo i hallen. För dom sakerna ska packas så det är klart. Jag har faktiskt köpt en del nytt...i nya färger. Överkast o mattor mm. Så nu åker det gröna ut och lila in:-) haha. Blev lite mycket i min garderob, så nu får det flytta in där det ska vara istället:)
 Idag var kära maken till Husvagns import här i stan. Han hade sett att man kan rosta frallor på gasolen i husbilen...så nu ska här ätas rostfrallor:-)) En billig sak för 59 kr. Då slipper man ha en hel brödrost med sig. Nu får vi se om den där är så bra som Kjell tror....och har läst att den ska vara :)

Jag har också precis betalat in till Husbilsklubben..för middagarna under träffen i Maj:) Ska bli så kul att träffa alla våra vänner som vi fått.

8 kommentarer:

Rolle o Carina sa...

Rostat är gott ibland till frukosten! :-)
Verkar nog fungera bra tror vi!

Kram

Aktiva Dagar sa...

Smart rost! Vi har en liten en som rostar en macka :)

Lennart sa...

Rostmackor till frukost!
Mums!

Kram

Kors och Tvärs sa...

Va bra! Den där brödrosten har jag tittat mycket på men undrat om det verkligen fungerar. Nu får ni bli "testpiloter" och berätta om resultatet innan jag köper en :)
Kramar

FREEDOMtravel sa...

Intressant brödrost! Ni får berätta om den funkar. Vi köper sällan rostbröd, men om vi gör det brukar vi helt enkelt rosta det i gasolugnen. Funkar bra!

Millans Värld sa...

Så mycket det finns för behagligt husbilsliv.
Hoppas att den är så bra som ni tror.
Ha en toppendag fina du!
Kram

Lena bloggar sa...

Rosten funkar MEN gillar ej att smula ner hela spisen, har därför kasserat den o skaffat en 2-skivors el rost ;-/ Trevlig vårtur med "pimpade" detaljer i husbilen :-)

Rose-Marie i Rosvik sa...

Vi har en sån brödrost och den har funkat finfint i flera år ♡

Skicka en kommentar