fredag 10 april 2015

Vatten i vårt husbilsgarage

I går var vi förbi vårt husbils garage med lite saker. Trodde att jag skulle kunna komma in i bilen för att fixa lite. Men glöm det....Där var floooder av vatten. Kjell fick börja med att hacka bort isen vid portarna och göra rännor för att vattnet skulle få dra vidare ut från garaget. Det var säkert 10 cm med vatten på en sandig botten...inte gick det att gå där med gympaskor inte:) Och inte fick jag för mig att fota eländet heller...stod mest bara o stirrade på allt vatten!

Kjell lyckades få bort det mesta av vattnet, åkte iväg o gjorde plank under hjulen för att dom inte skulle frysa fast..om det skulle komma någon kallare natt.
Här ser det helt ok ut, efter Kjells jobb. Men i grannens förråd stod alla kartonger och möbler direkt på detta grusade fullt med vatten. Självklart ringde vi till ägaren, han vi hyr förrådet av, o berättade hur allt såg ut. Och hur synd vi tyckte om grann förrådet.Så förhoppningsvis kommer han att fixa dit en traktor som tar bort dessa mängder av is som är utanför också. Vi vågar inte köra ut någon husbil som det ser ut nu...då kör vi fast....

Just nu snöar det massor hos oss också..Mina plast pelargonior ute på balkongen är vita just nu:) Trevlig helg:)


6 kommentarer:

Millans Värld sa...

Men så tråkigt för er.
Hoppas hyresvärden kan lösa det.
Ha en fin dag trots snö!
Kram

Kors och Tvärs sa...

Oj oj oj. Det där såg inte kul ut. Tur ändå att det var i det stora garaget, först tänkte jag att det var i ert "garage" i husbilen.....!! Bra att ni kom dit och kunde lägga plank under däcken.
Usch för mera snö......
Kramar

Lennart sa...

Nu får vi hoppas det torkar upp och blir vår!

Kram

Rose-Marie i Rosvik sa...

Usch så jobbigt med vårflod inomhus!!! Vi hämtade ut våran husbil ur garaget före påsk och lämnade 740:n. Hämtade ut den på måndag. Då var det torrt i vårt förråd men ett stort äventyr att köra ut bilen till vägen!!!

Matts Torebring sa...

Så här har jag sagt till mina anställda i snart 40 år. "Om ni inte minns mer från tiden hos Matts Torebring, så minns i alla fall, att aldrig ställa en kartong på golvet utan på en SJ pall. Kommer det in vatten, står det på en pall klarar sig det mesta"
Hoppa inte ni kommer att frysa fast nu.. Kram och må gott

Rolle o Carina sa...

Tråkigt med allt vatten där under Bobilen!
Men bättre det än vatten inne i bilen!
Tur vi har vår på torrt fint ställe :-)

Ha det gott ändå/Kram

Skicka en kommentar