söndag 1 november 2015

Benjamin 6 mån, Vinterdäcken på husbilen.

Nu är även denna helgen över. Jag tycker att tiden går så fort:) Men vi har hunnit med mycket också. Lördagen promenerade jag o maken ner till stans Loppis. Där mötte vi upp mina söta föräldrar. Vi gick runt o tittade lite...sedan bjöd dom oss på fika där:-) Självklart har vi varit och tänt ljus på gravarna också...hos våra nära och kära.

I går kväll hade vi middagsfrämmande. En trevlig kväll tillsammans med våra goda vänner, det är väl aldrig fel. Tack söta ni :))

I morse när vi vaknade åt vi lite lunch och åkte sedan vidare för att byta till vinterdäck på vår husbil.
Vi hade tur med vädret. Inget regn eller snö:))...Vi hjälptes åt med däckbytet, sedan blev det lite renbäddning och så inne i husbilen. Efter en stund kom våra husbils vänner Margot och Leif dit och tittade hur det gick för husbils garage bygget. Dom har nämligen hyrt en plats bredvid oss för deras husbil också. Så en liten paus och surra med dom...det var trevligt:)

När vi kom hem var jag så knäck i kroppen. Så då tog maken fram gofikat....muuums :-))
Oj så gott det var med kaffe och hembakat gofika:) Mina muskler är inte som andras...så jag fick vackert sätta mig ner några timmar efter däckbytet. Jag är alltid så rädd att nåt ska gå fel...och allt ska rasa ihop under husbilen...;-)  Men allt gick jättebra och vi är så glada att allt gick bra och vinterdäcken är påsatta...nu kan vi åka ut när vi kan och vill :)

Sen måste vi säga grattis på 6 månaders dagen till vårt söta barnbarn Benjamin. Farmor o farfars lilla hjärta och ögonsten. Vi älskar dej söta söta B och vi längtar varje dag efter detta lilla undervärk...som trist nog bor 22 mil från oss. Men snart ses vi igen. :)Här är han dessutom i dom kläder jag sytt åt honom:) Farmors hjärtegull:)5 kommentarer:

Millans Värld sa...

Du har haft en händelserik helg läser jag.
Vilken mysig man du har som dukade fram sånt gofika, härligt.
Och liten är ju så himla söt och redan halvåret, så fort tiden går.
Ha en skön dag!
Kram

Lennart och hans tankar sa...

Tiden rusar iväg!

Tänk att den lilla sötnosen har blivit så gammal redan!

Kram

Matts Torebring sa...

Roligt att läsa att ni byter till vinterdäck. Ni ger inte upp, husbils säsongen, som tar aldrig slut. Oj, jag har inte bytt däck själv på det sista decenniet. Det är inget latmansgöra. Själv har jag inte plats till tio däck hemma heller. Kram

JoY sa...

Det är bra att ni gör det för rätt som det är har ni väl vitt på marken, säger vi som redan kör på vinterdäck hihihi
Tänk att han redan har blivit 6 månader och snart går han.
Kramizar

Maggan och Ingemar sa...

Här byts inga däck....men hade vi varit hemma över vintern så hade nog jag propsat på att köpa riktiga vinterdäck :))
Visst är det underbart med de små, vi (åtminstone jag) längtar så efter vårat lilla troll också, vi försöker hålla kontakt via skype. Ha det gott i höstmörkret :)

Skicka en kommentar