onsdag 25 november 2015

Mot vänner på middag

Vi tog oss en tripp till våra söta vänner i Boden i Måndags:) Det är väl en ca 8 mil ...men vad gör väl det. För en Norrlänning finns inga avstånd:-)) Och inte när det gäller att åka hem hos dom heller :).
Vi hade ett magiskt väder när vi åkte från oss. Så kul med sol. Så mycket snö har vi inte kvar tyvärr...allt har nästan regnat bort. Jätte konstigt väder har vi hos oss just nu. Ena dagen -16 grader kallt...som det var när vi åkte hemifrån, och nästa dag regn. Jag pratade med min väninna i Boden idag. Hon sa att det hade kommit massor med snö där. Konstigt..tyckte jag när det regnade hos oss. Men det är väl där man ser avstånden...8 mil = mer snö:))
Jag hade tryckt några mössor till våra vänner. Det var faktiskt min mans idé att ge dom detta...istället för en blomma. Mössan ovan är min väninnas mössa. Hon fick en kul husbil som reflex, plus deras kordinater såklart...till Boden.
Våran vän...maken i huset, fick en likadan men med en fiskare på sin mössa. Han är jätte intresserad av fiske. Husbil har dom såklart också. Därav dessa 2 olika mössor. Vi är så rädda om dessa 2 så därför blev trycket med reflex. Så nu kan dom promenera i lugn o ro ....med reflex mössor.

Vi hade en jätte trevlig eftermiddag o en bit in på kvällen innan det var dags för att åka hemåt igen. Vi hoppas såklart att få ses snart igen:)5 kommentarer:

Millans Värld sa...

Det är väl som vi norrlänningar säger bara ett stenkast ifrån.
Tjusiga foton!
Ha en skön dag!
Kram

Lennart och hans tankar sa...

Trevligt med vänner!

Kram

JoY sa...

Fin omtanke att ge reflexmössor.
Kramiz

Matts Torebring sa...

Vi har också fått dessa fina mössor. Lätta att hitta tillbaka med koordinaterna påtryckt. Kram

Gittan sa...

Bra ide med mössorna, du är så duktig och gör så mycket fina saker. härliga bilder du har på din blogg.
Trevlig helg och kram på dig.

Skicka en kommentar