onsdag 11 november 2015

Västra Kajen blir bättre


 Det har varit lite mycket runt omkring mej och oss nu. Så bloggen får ligga lite åt sidan känner jag. Så jag kikar in här och säger att vi lever:)) Vi tog oss i alla fall en promenad här en dag när solen sken. Det var tungt först, men när man väl kommer sig ut så är det så skönt. Detta speciellt när vi får gå när och titta hur dom jobbar och fått till det på vår stadscamping:)
Västra Kajen har haft det riktigt tungt i våras. Det bara regnade och regnade och det blev bara blötare och blötare på alla platser. Så nu i höst har dom börjat förbereda och fixa till det till det bättre på dom platser som brukade vara så blöta. (( Klicka på bilderna så ser du större bilder ))
En stor trall altan framför husbilen och bra med underlag till husbilen får vi nu till våren, när det är dags att kanske stå här någon helg...trots vi bor i stan och nära campingen... Haha vem bryr sig...bara vi får vara i husbilen. Vi har redan bokat plats till valborgs:))

 Vi hoppas att det blir en sommar med mera husbils åkande för oss än det varit denna sommar. 
Vi ska åka till Umeå också och låna vårt barnbarn, så han ska få fiska med håv:) Vi ska stå vid en ställplats/båthamn och ha mys med honom till sommaren. Då är han större och då går det lättare att låna honom, så får föräldrarna jobba hemma med tomten:)...det har vi bestämt med vår son i alla fall.

Men nu först kommer en lång vinter. Så det känns roligt att veta att vi har nåt trevligt att se fram emot. 

Har däremot suttit någon stund hemmavid och sytt lite. Bara en del finns på min andra blogg: http://pysselglitter.blogspot.se/

11 kommentarer:

Millans Värld sa...

Ja tyvärr så har vi den långa, långa vintern framför oss men roligt att ni har något att se fram emot.
Kram

V-backen sa...

Är det Västra Kajen i Piteå?
Det verkar vara gott om plats mellan tomterna.

Matts Torebring sa...

Vad bra att de anstränger sig och rättar till saker. Kram

Dessan sa...

V-backen: Jo det är Västra Kajen. Tomas som driver detta gör så fint o fixar hela tiden på campingen. Du har så rätt..det ser ut att bli gott om platser mellan ekipagen. Det är bra:)

V-backen sa...

Bra, jag vore tacksam om jag fick kopiera en av dina bilder och lägga in den i en databas.

Kors och Tvärs sa...

Visst är det skönt att ha nåt att se fram emot och det där med att tiden inte alltid räcker till, känner jag igen allt för väl.... Kram

Lennart och hans tankar sa...

Då blir det ännu bättre ställplats!
Vi får nog hälsa på en vacker dag!

Kram

Rolle o Carina sa...

Då blir stället ännu bättre så att säga :-)

Ha det gott o njut....Kram

Dessan sa...

V-backen: visst går det bra att kopiera en bild hos mej :-) men ta någon finare än dom i detta inlägg.:)) Titta i mina etiketter om västra kajen. Ha det fint :) kram

JoY sa...

Det är verkligen bra att ha trätrall framför och ordentligt underlag framför allt så man inte kör fast.
Kramiz

CG sa...

Benjamin längtar! ;-)

Skicka en kommentar