torsdag 5 november 2015

Hemsytt// visbok

Allhelgona helgen är fina helger. Vi besökte gravarna för våra nära och kära. Och visst värmer det när man ser hur många som kommer ihåg sina kära en sådan här helg. Riktigt vackert med alla ljusen som brinner. Däremot gillar jag inte att man har halloween samma helg...jaja det är jag det.
Har varit med min fina väninna till PMU härom dagen också. Vi gick där och tittade och vi fikade...och ut gick vi med var sin barnbok till våra små barnbarn:)) Jag köpte en visbok av Alice Tegner till lille Benjamin...eller till hans föräldrar, så dom får sjunga för honom:)
Idag har jag varit lite knäckt i kroppen...detta av olika anledningar. På förmiddagen var det lite bättre i kroppen...då åkte Ikea filten fram...och av den blev det en kofta:-)) Hela 9 kronor kostade den här:)
Jag testade o sydde en modell jag inte gjort förut. Då kan det vara bra att prova i ett material som inte kostar så mycket:)) Siden banden knyter man o håller igen koftan. Mjuk o skön blev den:)

                                       http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70242821/


6 kommentarer:

Millans Värld sa...

Så mysigt med en liten härlig sångbok till den lille.
Vi måste fortsätta vårt arv av sånger till de som kommer härnäst.
Å supersnygg kofta, jag nästan svimmar av din fantastiska kreativitet.
Kram

Husbilen-Ellen sa...

Så snygg koftan blev. Vi har motsvarande filtar att sitta på i Ellen. Sångböcker är bra inspiration för att sjunga för de små. Ha dé! Elisabeth

Maggan och Ingemar sa...

Vad fiffig du är och så fin den blev. Ja sångböcker kommer att behövas, det är inte alltid man kan texterna utantill. :)) De blir säkert jätteglada. Kram

Lennart och hans tankar sa...

Såå fin kofta för såå lite pengar!
Hemgjort är bäst!

Kram

JoY sa...

Händiga du, blev verkligen en fin kofta. Kan behövas lite värme nu när det blir kallare. Visst är det bra att sy i billigt material när man först vill testa.
Kramiz

Millans Värld sa...

Tittar in och önskar dig en härlig dag!
Varm Kram

Skicka en kommentar