onsdag 10 februari 2016

Ny renhorns ljusstake.

(klicka på bilderna för förstoring)
Nu måste jag be om ursäkt om det har varit mycket bilder på samer och renar i dom sista inläggen:)) Men jag måste ändå visa: -När vi var i Jokkmokk på marknaden hittade jag i en butik detta renhorm.

När vi gick på marknaden så såg jag på fler ställen att dom sålde färdig målade ljusstakar. Och rätt så dyra var dom. Självklart ville jag köpa och göra själv:)) Vi hittade ett renhorn som Kjell först skruvade fast ljushållarna på, och sedan spreymålade vitt. Oj ! Så nöjd jag är....

Måste bara visa hur vinterfint vi har det här uppe hos oss i Norr...när solen visar sej. Jag o min kör väninna var på en rejäl promenad i solen i början av veckan. Oj vad glad man blir när det är så fint väder.


Avslutningsvis: Idag fyndande jag några små hörlurar till mej...för hela 20 kr på Åhlens. Skitbra ljud dessutom:)) Strax åker dessa på när jag går till kören:)




8 kommentarer:

  1. Ni har verkligen såå vackert med all den vita snön. Här är det mörkt och regn, såå trist. Och en vit fin ljusstake i renhorn, ja varför betala dyrt när man kan göra själv som du gjort.
    Kostade lurarna 20:- det är ett riktigt fynd.
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Ni har verkligen såå vackert med all den vita snön. Här är det mörkt och regn, såå trist. Och en vit fin ljusstake i renhorn, ja varför betala dyrt när man kan göra själv som du gjort.
    Kostade lurarna 20:- det är ett riktigt fynd.
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Vackra foton.
    Å du är som vanligt fiffig med dina idéer.
    Ljusstaken ser jättefin ut!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken cool ljusstake - den gillar jag! :) Vad kul om vi skulle ses på Caravan Stockholm! Det känns ju (nästan) som att vi känner varann, haha. Lova att hojta om ni ser oss! Jag har universums sämsta ansiktsminne, men vill gärna träffa er! :)

    SvaraRadera
  5. Ni har det vackert och vilken trevlig ljusstake. Kram

    SvaraRadera
  6. Jättesnygg!! Så fiffigt, hade jag aldrig kommit på ��
    Ha de gott Kram

    SvaraRadera
  7. Så fint med en stake som inte ser som alla andra. Vilket hör-lure-fynd!
    Kram

    SvaraRadera